Nadace pojišťovny Kooperativa: Dárcovská výzva pro projekt Nové háro

AG Praha, Centrum Modřice pro Nové háro

vybíráme od 28.11.2022
42 750 Kč
vybráno 71 % z 60 000 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
NOVÉ HÁRO, Z. S. VYRÁBÍ PARUKY PRO ONKOLOGICKY NEMOCNÉ DĚTI, DOSPÍVAJÍCÍ A MLADÉ DOSPĚLÉ DO 25LET.
Pomozte spolu s námi onkologicky nemocným dětem, projít léčbou důstojně - tedy s vlasy. Kvalitní vlasová náhrada jim pomůže lépe překonat těžkosti v období léčby a s tím spojenou psychickou nepohodu.
JDE O KVALITNÍ VLASOVOU NÁHRADU, KTERÁ JE VYRÁBĚNA Z PRAVÝCH VLASŮ PŘÍMO NA MÍRU. ZHOTOVUJE JI PRO NÁS DLOUHOLETÝ PARTNER – VLÁSENKÁŘSKÝ SALON MAGDALENA, CENA ZA SAMOTNOU VÝROBU SE POHYBUJE KOLEM 29TIS. PROMĚNNÝM FAKTOREM CENY JE VELIKOST HLAVY A FINÁLNÍ ÚPRAVA (COLORISTICKÉ PRÁCE, STŘIH ATD.)NOVÉ HÁRO OD POČÁTKU SVÉHO PŮSOBENÍ POMOHLO JIŽ VÍCE NEŽ 160 DĚTEM. PARUKA JE PRO NĚ VELMI DŮLEŽITOU VĚCÍ HLAVNĚ PO PSYCHICKÉ STRÁNCE, KTERÁ HRAJE VÝZNAMNOU ROLI PRO ÚSPĚŠNOST SAMOTNÉ LÉČBY ONKOLOGICKÉHO ONEMOCNĚNÍ. 
SPOLEK NOVÉ HÁRO ZALOŽILA MARKÉTA ZAGRAPANOVÁ, KTERÁ SE SAMA S TÍMTO ONEMOCNĚNÍM POTÝKALA A PROTOŽE VĚDĚLA, JAK MOC JI HOLÁ HLAVA TRÁPILA, ROZHODLA SE STEJNĚ NEMOCNÝM DĚTEM S VLASY POMÁHAT. BOHUŽEL SVÉ ONKOLOGICKÉ DIAGNÓZE V ROCE 2018 PODLEHLA, ALE JEJÍ RODINA A PŘÁTELÉ V JEJÍM ODKAZU POKRAČUJÍ A DĚLAJÍ RADOST TĚŽCE NEMOCNÝM DĚTEM.
VŠECHNY DĚTI OD NÁS MAJÍ PARUKU ZCELA ZDARMA. JEDEME K NIM NA ZMĚŘENÍ HLAVY A PAK NA SAMOTNÉ PŘEDÁNÍ PARUKY. VŠE SE ODEHRÁVÁ DLE AKTUÁLNÍHO ZDRAVOTNÍHO STAVU DÍTĚTE, TEDY V NEMOCNICI, NEBO U NĚJ DOMA TAK, ABY MĚL MALÝ PACIENT CESTU K PARUCE CO NESNADNĚJŠÍ.

Přispěním do této sbírky nám pomůžete financovat provozní náklady na výrobu paruk pro tyto těžce nemocné děti. Kolika dětem díky této sbírce rozzáříte oči, záleží jen na Vás. Cílová částka stačí na úhradu dvou dětských paruk. Bude nám ctí Vás o využití daru informovat a jistě pošleme i fotografii dětí v jejich „nových hárech“. Děkujeme.

Nové háro, z. s.
Pomáháme onkologicky nemocným dětem a dospívajícím výrobou paruk na míru.
Nové háro založila v roce 2017 Markétka Zagrapanová z Lužic u Mostu. Vedly ji k tomu konkrétní důvody – především osobní zkušenost s onkologickým onemocněním a se ztrátou vlasů, i touha pomáhat ostatním lidem a ulehčit jim alespoň trochu náročný boj s nemocí. 

Naším hlavním posláním je pomáhat nemocným dětem a mladým lidem po ztrátě vlasů tím, že jim zadarmo vyrobíme paruku z pravých vlasů a to přímo na míru – vyrobíme jim jejich Nové háro. Nemocní si tak s vlasy nemusí vůbec dělat starosti, všechno zařídíme za ně.
Připojte se k nám i vy a pojďme spolu pomoci dětem, které svádějí svůj boj s nemocí. 

Každý váš příspěvek pomůže vykouzlit úsměv na dětské tváři. Malým bojovníkům paruka pomůže cítit se lépe a být v psychické pohodě, takže jim pak zbude síla a motivace poprat se s nemocí a vyhrát.

Šťastné a veselé Vánoce přeje tým Klientského servisu Modřice. OKS I. A.

Marek Kalvaster
2 400 Kč

Přeji krásné dny, plné klidu

Lenka Kubatová
1 000 Kč

Za tým e-mailů podatelna Modřice + Strašáková Pavlína.

Iveta Šubrtová
1 200 Kč

Ať se nové vlásky líbí.

Petra Tůmová
300 Kč

Ať sluší :)

Radek
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nové háro, z. s., projekt: Nové háro