Barclays Execution Services Limited odštěpný závod: Dárcovská výzva pro projekt Potraviny pro matky s dětmi a těhotné ženy Domova svaté Máří Magdalény

Help for Domov sv. Máří Magdalény

vybíráme od 11.11.2022
35 801 Kč
vybráno 119 % z 30 000 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Prague Site in cooperation with the D&I REACH Prague Group (represented by Lucia Klačková, Kamila Frindová, Michal Pavelka) is organizing a fundraiser to support Domov sv. Máří Magdalény in Jiřetín pod Jedlovou.

This is the only shelter house in the Czech Republic for mentally disabled mothers, victims of domestic violence, and their children.
Revenium, z.s.
Pomozte nám podpořit Domov svaté Máří Magdalény Jiřetín pod Jedlovou. Žijí zde mladé matky s dětmi a těhotné ženy, většinou s mentálním postižením. Příspěvek bude využit pro nákup základních potravin a drogerie.
Již několik let se snažíme pomáhat Domovu svaté Máří Magdalény v Jiřetíně pod Jedlovou. Útočiště zde nacházejí matky s dětmi a těhotné ženy, většinou s mentálním postižením. Tomuto zařízení bohužel často chybí základní potraviny a drogerie. Několikrát do roka plníme auto  potravinami a odvážíme do Jiřetína.  Přáli bychom si, aby tato akce mohla pokračovat pravidelněji, z  tohoto důvodu je vypsána tato sbírka. Děkujeme Vám za jednotlivé či pravidelné finanční příspěvky, žádná částka není malá a každá bude užitečná.
 

I couldn't make it on time to buy something because of sickness, so at least this little help. Having small child too, I really appreciate this! Best of luck to you.

M
2 500 Kč

Děkujeme za platbu.

Revenium, z.s.

did not get to buy chocolate so helping by this way

V.Z.

Děkujeme

Revenium, z.s.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Revenium, z.s., projekt: Potraviny pro matky s dětmi a těhotné ženy Domova svaté Máří Magdalény