Jaroslav Mašek: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte Wikipedii

WIKI 28

vybíráme od 28.9.2022
112 Kč
vybráno 39 % z 289 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
WIKI 28 – Narozeninová výzva Jardy Maška na podporu Wikipedie
Podpořte Wikipedii v den mých narozenin, 28. 9. nebo v průběhu dalšího měsíce až do 28. 10. částkou 28 Kč. Pokud vybraná částka přesáhne 289 Kč, přihodím na závěr 289 Kč. Nižší celkově vybranou částku pak svým vkladem dorovnám.
Wikimedia Česká republika
Víte, že obsah největší světové online encyklopedie vzniká pouze díky dobrovolníkům? Pokud chcete ocenit jejich práci, přispějte nám, ať můžeme o komunitu pečovat. Pro začínající i pokročilé wikipedisty a wikipedistky pořádáme vzdělávací kurzy, editatony, odborné semináře a další akce. Podpořte nás v úsilí o rozvoj české Wikipedie.
Tato sbírka již byla ukončena, aktuální najdete tady. Wikipedie je místo, kde najdete objektivní informace téměř o všem. A všech 522 866 článků vytvořili dobrovolníci bez jakékoliv odměny. Naším cílem je podporovat tyto hrdiny a hrdinky online světa, kteří tvoří a editují články pro všechny uživatele Wikipedie: třeba i pro vás.

Poskytujeme jim informace a školení, dlouhodobě rozvíjíme projekty zaměřené na rozvoj autorské základny Wikipedie. Přispíváme k přílivu nováčků, napomáháme rozšiřování povědomí o Wikimedia projektech a prohlubujeme vztahy a aktivity v rámci české komunity.



Společně budujeme svět, ve kterém má každý člověk volný přístup k veškerým lidským znalostem a má právo k nim svobodně přispívat. Souhlasíte, že to má smysl? Přidejte se k našim dárcům.
 

Všechno nej... Jardo, díky za vše, co pro Wikimedii děláš!

Klára Joklová

Všechno nejlepší k narozeninám pane učiteli! 🥳

Filip Pospíšil
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Wikimedia Česká republika, projekt: Podpořte Wikipedii