Zuzana Nova: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

Nikdy neslibuj, co nemůžeš splnit aneb mé vystoupení z komfortní zóny

vybíráme od 9.9.2022
18 800 Kč
vybráno 104 % z 18 000 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mám ráda výzvy.  Když jsou pro dobrou věc, ráda pomůžu dokonce až tak,  že vystoupím ze své komfortní zóny. Začínám 9. 9., kdy spouštím výzvu a vrcholí 9.10. 2022, kdy poběžím pro dobrou věc BĚH SLAVÍČEK.
 
Pracovala jsem v neziskovém sektoru a vím, jak velký smysl taková práce má. Jsem ráda, že existují organizace jako novoborská RODINA v CENTRU, specializující se na práci s lidmi, kteří to v životě s nějakého důvodu nemají jednoduhé. Pro mě je Rodina v centru něco jako bezpečný přístav, protože když je někdo v nesnázích, může se na něs důvěrou obrátit.
 A proto, přátelé a kamarádi, jsem se tento rok rozhodla přijmout výzvu jako AMBASADORKA Běhu Slavíček,což znamená, že nejen poběžím, ale zároveň bych ráda podpořila tuto organizaci. Jdete do toho se mnou? Můžete být na startu, nebo přispět na dobrou věc. Nebo obojí. Protože si myslím, že pomáhat si navzájem je základ života.  
Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Díky za Vaši práci...

Rudolf Sůra

Krásná iniciativa Zuzko! Doufám že se mi podaří běžet taky!
P.

Petr Ondras
500 Kč

Gou Giraf Gou !

Rudolf GOU GOU GOU!
300 Kč

Run Zuzičko, run. 🏃‍♀️🙂

500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!