Tereza Tomsová: Dárcovská výzva pro projekt Zlepšete s námi život dětí!

Běžíme pro dětské úsměvy

vybíráme od 8.9.2022
15 000 Kč
vybráno 100 % z 15 000 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rodinu v centru jsem měla možnost blíže poznat při psaní diplomové práce. Vždy mi byla nápomocna. A když jsem byla organizací oslovena stát se ambasadorkou a běžet na Slavíček, neváhala jsem a vzala to jako další životní výzvu. Ti, co mě znají, vědí, že nejsem žádný aktivní běžec. Proto jsem ráda, že mě v tom nenechal zkušený sportovec, který už běh na Slavíček absolvoval. Můj bratránek Luky. Jdeme do toho jako rodina. 

Kdo další z rodiny a přátel se přidá a půjde či poběží s námi na Slavíček?
Kolik najdeme dobrých duší, které s námi v rámci dárcovské výzvy podpoří Rodinu v centru a jejich Rodinnou poradnu pomáhající rodinám a dětem na Novoborsku?
Vybereme cílovou částku, která pokryje 25 psychologických konzultací? (Jedna psychologická konzultace = 600 Kč)
Já a Luky věříme, že ano!
Typickým klientem Rodinné poradny je rozvádějící se rodina. Prostřednictvím psychologických konzultací, mediací a případových konferencí a dalším odborným poradenstvím poskytuje rodinám účinnou pomoc. Letos se ocitla ve finanční tísni. 

Rodina v centru je organizace působící na Novoborsku více jak 15 let a prostřednictvím odborných sociálních služeb se snaží dětem zlepšovat život. 
Kromě Rodinné poradny, na kterou se tato dárcovská výzva soustředí, provozuje organizace další služby: středisko pěstounské péče, NZDM Vafle, Sociálně aktivizační službu Štafeta, Občanskou poradnu, středisko Inkluze pro rodiče, Mateřské centrum a Dětskou skupinu Koblížek.
 
Rodina v centru, z.ú.
Odbornými sociálními službami zlepšujeme život dětí na Novoborsku. Známe každodenní starosti a potíže rodin a dětí a podle jejich potřeb jim pomáháme.
Jsme tu pro děti a rodiny z Nového Boru a okolí.  

Rodiny v krizi využívají psychologické terapie, mediace nebo dluhové poradenství. Pěstounské rodiny se na nás obracejí s těžkostmi při péči o přijaté dítě. Děti a mládež v náročné životní situaci se pravidelně setkávají s našimi lidmi z nízkoprahového klubu Vafle. Rodiny, které hledají zábavu a trochu poučení, navštěvují Mateřské centrum a dětskou skupinu Koblížek. 

Těšíme se na setkávání s vámi v roce 2024! 
Vaše Rodina v centru



Moc hezký závod :)
Těšíme se na další ročník.

Luccas

Ať se Vám to podaří :)

Tereza Neumannová

❤️

Verunka Kudelová

Díky za výzvu! Držíme vám palce!
Michal, Markéta, Iveta a Tomáš

Partnersáci
1 111 Kč

Čím bezbrannější je živá bytost, tím větší nárok má na lidskou ochranu. ♥

Simona Prochazkova
999 Kč

Pro děti cokoliv❤️

Květa Zelenková
555 Kč

Přeji výdrž v nohách !!! Ať se vše zadaří ku prospěchu všech !!

Radka Tomsová
999 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Rodina v centru, z.ú., projekt: Zlepšete s námi život dětí!