Lenka Jurneckova: Dárcovská výzva pro projekt Člověk bez domova a jeho pes

Narozky.....Čajda a ti druzí...

vybíráme od 20.8.2022
3 700 Kč
vybráno 185 % z 2 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
...narozeniny...Né moje, ale mojí fenky Čajdy. Bude mít už 11 let v září. Myslím, že jí nemůžu dát symbolicky nic lepšího, něž pomoc jiným pejskům, kteří možná nemají vypraný voňavý pelíšek a super prémiový grancle jako právě teď ona, ale lásku svých lidských kámošů mají taky....tak aby se taky mohli tihle pejsci dožít takového věku nebo doufám i víc...."Všechno nejlepší Čhajori"
...narozeniny...Né moje, ale mojí fenky Čajdy. Bude mít už 11 let v září. Myslím, že jí nemůžu dát symbolicky nic lepšího, něž pomoc jiným pejskům, kteří možná nemají vypraný voňavý pelíšek a super prémiový grancle jako právě teď ona, ale lásku svých lidských kámošů mají taky....tak aby se taky mohli tihle pejsci dožít takového věku nebo doufám i víc...."Všechno nejlepší Čhajori"
Armáda spásy
Podpořte rozvoj služeb pro osoby bez přístřeší a jejich čtyřnohé přátele.
Mnoho lidí bez domova vlastní pejska, který je často nejbližším parťákem a skutečným přítelem člověka bez domova. Pejsek na ulici dává svému páníčkovi stejnou lásku jako komukoliv jinému v teple domova. Člověk bez domova však nemá finance na veterinární péči nebo na stravu pro svého čtyřnohého kamaráda. O své jídlo, ale i nocleh se s pejskem často a s láskou  dělí. Pilotní projekt Armády spásy se rozhodl pomáhat i jim. Čtyřnozí přátelé našich klientů budou moci získat potřebnou stravu a po domluvě i veterinární pomoc. Klienti budou mít také možnost využít ubytování pro své psy ve chvílích kdy potřebují navštívit denní centrum, úřady a jiné instituce. Bez finanční pomoci veřejnosti však nebudeme moci zaplatit pejskům patřičná ošetření, včetně očkování, ba ani granule nebo kotce, ve kterých mohou psi na své majitelé počkat. Abychom mohli smysluplně pomáhat našim klientům, nemůžeme a nechceme být lhostejní k jejich psím kamarádům.
Není Vám lhostejný život osob bez přístřeší ani jejich pejsků? Podpořte nás.






foto: J. Štreit

at slouzi

Pavel Kusicka
2 000 Kč

Vše nej nej k narozeninam.

Pavel Svatoš
300 Kč

Hezky den vsem , moc Vam fandim, at vice lidi pomaha. Sama jsem invalidni, na voziku. Zvirata mam rada, mam 3 zahranene kocky. Prispivam tedy aspon trochu na neco potrebneho pro pejska. Pripojte se prosim i ostatni, doba je tezka a zviratka jsou nasi pratele v dobrem i zlem. Dekuju.

Vlasta Prouzova
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Armáda spásy, projekt: Člověk bez domova a jeho pes