Petra Rybaříková: Dárcovská výzva pro projekt Raná péče Morava a Slezsko

Kytka pro Tamtam

vybíráme od 21.6.2022
22 600 Kč
vybráno 90 % z 25 000 Kč

přispělo

42 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
K příležitosti naší svatby jsme se rozhodli založit tuhle dárcovskou sbírku pro Tamtam. Místo kytky pro nevěstu podpořte dobrou věc.
Jsme mladá rodina, které se před necelými dvěma lety narodila sluchově postižená dcera Zorinka. Zasáhlo to celou naši rodinu, zpočátku jsme nevěděli jak s ní budeme komunikovat, jestli někdy uslyší, naučí se mluvit, bude žít normální život. S tímhle vším nám nejvíce pomohl centrum pro dětský sluch Tamtam. Přidělili nám naši poradkyni, která jezdí k nám domů každý měsíc a učí nás, jak se Zorinkou komunikovat, hrát si s ní a socializovat ji mezi zdravé děti.
Proto bychom byli rádi, kdyby svatebčané místo kytky pro nevěstu podpořili tuhle organizaci.

Děkujeme, 
Petra+Honza+Zorinka
Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s.
Podporujeme rodinu s dítětem se sluchovým postižením, aby zvládla novou situaci, naučila se komunikovat se svým dítětem a mohla žít běžným způsobem života.

Cílovou skupinou služby jsou rodiny s dětmi se sluchovým postižením raného věku od 0 do 7 let žijící na území České republiky. Služby mohou být rodinám poskytovány od narození dítěte nebo odhalení jeho sluchového postižení (či vyslovení podezření) do nástupu dítěte do školského zařízení nebo jiné návazné služby, maximálně do sedmi let věku dítěte.

Cíl služby

  • Rodina se orientuje v situaci spojené s péčí o dítě s postižením a jeho výchovou. 
  • Rodina a dítě spolu umí komunikovat tak, aby byl podporován celkový vývoj dítěte s ohledem na jeho individuální možnosti a potřeby. 
  • Rodina umí využívat své vlastní zdroje, zná další možnosti podpory a dle svého zájmu se zapojuje do běžně dostupných aktivit pro dítě a rodinu.




Ať se daří!

Terez Věntusová

:)

Jakub Riedel
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Centrum pro dětský sluch Tamtam, o.p.s., projekt: Raná péče Morava a Slezsko