Kateřina Bláhová: Dárcovská výzva pro projekt Psychologická podpora dětí a mladých lidí v krizi

Radost slaví 25 let

vybíráme od 14.5.2022
500 Kč
vybráno 5 % z 10 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Radost tu byla, je a doufám bude pro všechny, kterým na svých rodinách záleží a jsou ochotni pro ně něco udělat
Radost se za 25 let svého života vyvinula z převážně dobrovolnické činnosti do profesionálního rodinného centra s komplexní nabídkou služeb. Co ovšem zústává je schopnost vycítit, co rodiny s dětmi aktuálně potřebují a dovednost je podpořit. Pojďme společně ocenit její kreativitu, vytrvalost a potřebnost.
RC Radost o.p.s.
Na děti a mladé lidi dopadají následky dlouhodobě náročné situace ve společnosti. Enormně se zvýšil počet těch, kteří se potýkají se sebepoškozováním nebo myšlenkami na sebevraždu. Ve školách děti zažívají šikanu a nevědí, co se sebou, silné úzkosti jim brání pravidelně navštěvovat školu. Tým kvalifikovaných psychologů a psychoterapeutů Radosti s nimi při pravidelných setkáních hledá možnosti, jak vrátit zpět do jejich životů radost ze života a chuť žít.
Posláním RC Radost  je usilovat veškerou svou činností o posílení hodnoty rodiny, partnerství a úlohy rodičů. Podporuje, povzbuzuje a pomáhá ke zvládání aktuálních i dlouhodobých těžkostí a krizí v rodině. 
Poskytujeme rozšiřující péči rodinám, které svou situaci řeší i s lékaři, intervenčními centry nebo Orgány sociální péče o dítě. Naším cílem je včasnou pomocí zabránit prohlubování problémů a předcházet rozvoji vážných duševních a sociálních patologií. Více na www.rcradost.cz
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
RC Radost o.p.s., projekt: Psychologická podpora dětí a mladých lidí v krizi