PKP CARGO INTERNATIONAL a. s.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Ukrajina

PKP CARGO INTERNATIONAL pomáhá Ukrajině

vybíráme od 4.3.2022
31 900 Kč
vybráno 32 % z 100 000 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ukrajinský národ byl nucen postavit se bestiálnímu útoku Ruska na svůj svobodný stát. Společnost PKP CARGO INTERNATIONAL, která je součástí polské skupiny PKP CARGO, vyjadřuje velkou podporu ukrajinskému národu.
Jsme mezinárodně působící společnost a jako komunita si uvědomujeme, že solidarita při pomoci lidem na Ukrajině napadené Ruskem dnes nezná mezí.

Společnost PKP CARGO INTERNATIONAL odsuzuje útoky a zločinné akce Ruska proti ukrajinskému lidu. Jako společnost deklarujeme konkrétní finanční pomoc vyplacenou humanitární organizaci, jejíž činnost pomáhá uprchlíkům z Ukrajiny.

PKP CARGO INTERNATIONAL je solidární se svobodným ukrajinským národem.

Společnost PKP CARGO INTERNATIONAL navíc přispěje částkou 100 000 Kč.

People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Váš dar použijeme na pomoc obětem války na Ukrajině. Člověk v tísni od začátku invaze na Ukrajinu poskytl pomoc více než 1 milionu lidí. Vypravili jsme 17 humanitárních vlaků a více než 60 kamionů s jídlem, hygienickými potřebami nebo matracemi a balenou vodou, a to i do zničené Buči, Irpině nebo Chersonu, které opustila ruská vojska. Naše týmy se do oblastí dostaly jako jedny z prvních. Tam, kde fyzicky nejsme, finančně podporujeme místní neziskové organizace. Opravujeme v zemi obytné domy nebo školy, ale i vodovodní systémy, pomáháme na východě i západě Ukrajiny, ale také v České republice. Působíme v kolektivních centrech pro uprchlíky, doučujeme ukrajinské děti češtinu, provozujeme helplinku pro ukrajinské uprchlíky. Vyzýváme proto všechny, kterým také není lhostejný vývoj Ukrajiny a chtějí pomoci, aby přispěli.
V srpnu 2014 jsme začali pomáhat lidem uprostřed bojů na Ukrajině a vyhlásili proto sbírku SOS Ukrajina. Vleklý ozbrojený konflikt na východě země způsoboval dlouhotrvající humanitární krizi, zejména v Doněcku a Luhansku jsme dlouhodobě pomáhali 200 000 lidí – poskytováním finanční pomoci na nákup základních životních potřeb, hygienických balíčků nebo potravinových balíčků s moukou, olejem, solí a cukrem. Opravami poničených domů a zdrojů pitné vody. Nabízíme i psychosociální pomoc. Momentálně se zaměřujeme na humanitární pomoc obětem konfliktu a opravy poničených měst.


Děkujeme, že pomáháte s námi! Více na www.clovekvtisni.cz

свобода України

Luděk Vyplel
1 000 Kč

Slava Ukrajini! Herojam slava!

Martin Vidumský
1 000 Kč

Putina jsem měl za inteligentního chlapa, ale tohle posral a karma ho dožene!

Petr Kováč
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Ukrajina