Magistra lékárny: Dárcovská výzva pro projekt SOS Ukrajina

MAGISTRA PRO UKRAJINU

vybíráme od 3.3.2022
65 900 Kč
vybráno 26 % z 250 000 Kč

přispělo

36 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Osud Ukrajiny nám není lhostejný. Vytvořili jsme proto sbírku všech přátel Magistra lékáren na pomoc lidem zasaženým touto válkou. Vyzýváme všechny naše lékárníky, kolegy i zákazníky. Podpořme společně Ukrajinu.

Přispět můžete libovolnou částkou, každá koruna pomáhá. Všechny peníze, které společně vybereme, odejdou okamžitě na humanitární sbírku SOS Ukrajině organizace Člověk v tísni. Sbírka je zcela dobrovolná, jména dárců i poslané částky jsou anonymní. Přispět můžete až do 31. 3. 2022.

People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Váš dar použijeme na pomoc obětem války na Ukrajině. Člověk v tísni od začátku invaze na Ukrajinu poskytl pomoc více než 1 milionu lidí. Vypravili jsme 17 humanitárních vlaků a více než 60 kamionů s jídlem, hygienickými potřebami nebo matracemi a balenou vodou, a to i do zničené Buči, Irpině nebo Chersonu, které opustila ruská vojska. Naše týmy se do oblastí dostaly jako jedny z prvních. Tam, kde fyzicky nejsme, finančně podporujeme místní neziskové organizace. Opravujeme v zemi obytné domy nebo školy, ale i vodovodní systémy, pomáháme na východě i západě Ukrajiny, ale také v České republice. Působíme v kolektivních centrech pro uprchlíky, doučujeme ukrajinské děti češtinu, provozujeme helplinku pro ukrajinské uprchlíky. Vyzýváme proto všechny, kterým také není lhostejný vývoj Ukrajiny a chtějí pomoci, aby přispěli.
V srpnu 2014 jsme začali pomáhat lidem uprostřed bojů na Ukrajině a vyhlásili proto sbírku SOS Ukrajina. Vleklý ozbrojený konflikt na východě země způsoboval dlouhotrvající humanitární krizi, zejména v Doněcku a Luhansku jsme dlouhodobě pomáhali 200 000 lidí – poskytováním finanční pomoci na nákup základních životních potřeb, hygienických balíčků nebo potravinových balíčků s moukou, olejem, solí a cukrem. Opravami poničených domů a zdrojů pitné vody. Nabízíme i psychosociální pomoc. Momentálně se zaměřujeme na humanitární pomoc obětem konfliktu a opravy poničených měst.


Děkujeme, že pomáháte s námi! Více na www.clovekvtisni.cz

Buď silná Ukrajino!

Petra Požárová
500 Kč

Politici ať válčí mezi sebou a nás obyčejné lidi z toho vynechají.

Blanka Smoleková
1 000 Kč

Jste Hrdinové, děkuji

Lubomír Calta
1 000 Kč

Jsme v tom společně...

Radka Adámková

Ukrajino, drž se!

Kamila Peremská
2 000 Kč

Pro potřebné.

Jiří Komárek
2 000 Kč

🇺🇦 ❤️

Zuzana Mocová
2 000 Kč

Na zdravotnické potřeby a materiál

MARTIN VACEK
18 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Ukrajina