Erik Čipera: Dárcovská výzva pro projekt Pátý stupeň - advokační aktivity Asistence, o.p.s.

Zařaďte pětku s Lucií a Erikem

vybíráme od 16.2.2022
63 784 Kč
vybráno 115 % z 55 555 Kč

přispělo

59 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Žít svobodně a naplno by chtěl každý! Nezbývá, než zařadit pětku a pěkně to rozjet. Asistence, o.p.s. přesně tohle letos umožní pěti lidem s postižením v pilotním projektu Pátý stupeň. Pět lidí bude mít pomoc asistentů právě v takovém rozsahu, v jakém jí bude potřebovat a ne maximálně pět hodin, jak umožňuje stávající systém. A protože se naše narozeniny okolo pětek dost motají, rozhodli jsme se společnou narozeninovou výzvou pátý stupeň podpořit. Tak se odvažte a pěkně to rozjeďte.

Zařadit pětku každý po svém můžete i na naší společné narozeninové párty pro Pátý stupeň 16.3. v Kasárnách Karlín. Od 17:30 zde bude pro děti divadelní představení Za dveřmi. Následuje Cyril a Ivan s kytarami u ohně a po 20. hodině Sketa fotr v sále a dál až do 24 hodin DJ Honza K.
Srdečně všechny zveme na otevírací párty jarní sezóny, těšíme se na vás! Lucie a Erik



Slavíme společně narozeniny pro Asistenci a projekt pátý stupeň. Svobodně žít by měli mít šanci úplně všichni a mít ambici to umožnit i lidem s postižením, kteří potřebují pomoc ve velkém rozsahu je znakem sociálně citlivé společnosti. A přesně takovou tu chceme a přesně takoví jste i vy a my moc děkujeme za všechny gratulace, přání a obdarování, které můžete teď vyjádřit a udělat nám velkou společnou radost. Má to smysl!
Asistence, o.p.s.
V roce 2022 jsme otestovali pilotní projekt Pátý stupeň, v rámci kterého 5 lidí s postižením mohli využívat osobní asistenci v takovém rozsahu, v jakém ji opravdu potřebují, tedy ne jen 5 hodin denně, na kolik jim vystačí stávající výše příspěvku na péči. Otestovali jsme tak individualizovaný systém podpory, který by umožnil svobodně žít dalším tisícům lidí s postižením. V současnosti usilujeme o prosazení zákona, který by zavedl individualizovaný systém podpory. Pomozte nám s tím. Více na www.patystupen.cz.
Stávající systém příspěvků na péči je nevyhovující. Nejvyšší, čtvrtý stupeň vystačí maximálně na 5 hodin pomoci denně. Někteří lidé s postižením ji ale potřebují mnohem více. Proto navrhujeme zavedení pátého, individualizovaného stupně příspěvku na péči. Aby každý mohl využívat tolik péče, kolik opravdu potřebuje!

Kačka, Michal, Kristýna, Michal a Lenka měli v roce 2022 osobní asistenci v takovém rozsahu, v jakém potřebují, tedy ne jen 5 hodin denně, na kolik jim vystačí stávající výše příspěvku na péči. Otestovali jsme tak individualizovaný systém podpory, který by umožnil svobodně žít dalším tisícům lidí s postižením. V současnosti usilujeme o prosazení zákona, který by zavedl individualizovaný systém podpory. Pomozte nám s tím.
Více na www.patystupen.cz.



Bohužel nemohu přijít, tak aspoň takto malá vstupenka. Držím palce.

Petr Skočdopole
555 Kč

Moja podpora je aspoň symbolická, keďže sama asistenciu potrebujem.

Daniela Komanická

Všechno nejlepší !!

Lucie Vávrová
555 Kč

Ještě jednou všechno nejlepší k vašim společným kulatinám. Jsme na horách, tak se bohužel večírku nezůčastníme. Určitě to bude velkolepý!!!🎂🥳🥂💐🕺🏻

Magdalena Bird
200 Kč

vsechno nejlepsi patemu stupni preji Kata, Kuba a Jonatan

Dárce
555 Kč

Užijte si oslavu!

Dárce

Vše nejlepší, Lucy, Asistence! Zítra snad dorazíme v plné sestavě! Havlíni

Dárce
1 555 Kč

Milí oslavenci, díky za vás oba a tuze se těším jak to zítra roztočíme❤️
Ať žijete šťastně a spokojeně!

Klara Simackova Laurencikova
3 000 Kč

S křížkem po funuse sice, ale lepší pozdě, než vůbec :) Všechno nejlepší, Eriku!

Štěpán Lohr
314 Kč

Ať žijí 5!

Jitka Blažková
3 110 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Asistence, o.p.s., projekt: Pátý stupeň - advokační aktivity Asistence, o.p.s.