Klára Návratová: Dárcovská výzva pro projekt DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na projekt PŘÁL(A) BYCH SI

PODPOŘTE MATURITNÍ PROJEKT STUDENTKY KLÁRY Z DĚTSKÉHO DOMOVA.

vybíráme od 11.12.2021
52 850 Kč
vybráno 106 % z 50 000 Kč

přispělo

39 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte Kláru a její studentský film, aby mohla pokračovat ve studiu na vysoké škole. Na přelomu února a března bude natáčet maturitní film se sociální tematikou. Na realizaci však potřebujeme prostředky k jeho uskutečnění.







Klárka je studentka maturitního ročníku filmové školy ve Zlíně. Jako maturitní projekt točí dvacetiminutový film se sociálním a v dnešní době aktuálním tématem, který zaujme jak diváky bez vhledu do tohoto tématu, tak i diváky, kteří se s ním někdy setkali. Hlavním tématem našeho maturitního projektu je kyberstalking. Příběh je o Romanovi a jeho lásce ke Kateřině, dívce, která každý den prochází kolem obchůdku, kde muž pracuje. Pozve ji do kina, ale jak si může být jistý, že každá vteřina s Kateřinou proběhne tak, jak si to vysnil?
Film se jmenuje „Každá vteřina s Kateřinou“. Natáčení bude probíhat na přelomu února a března. Na Darujme bychom si přáli vybrat 50 000 Kč na herce, lokace a zázemí.
POKUD SE ROZHODNETE PŘISPĚT POSÍLEJTE PŘÍSPĚVEK S VARIABILNÍM SYMBOLEM 2304. Jinak se k nám příspěvek bude velmi složitě dostávat. DĚKUJEME 
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.
Je krásné udělat někomu radost… proč ne dítěti vyrůstajícímu v dětském domově? Projekt, který umožňuje jednorázový příspěvek na opodstatněné přání dítěte vyrůstajícího v dětském domově.
Opodstatněná přání dětí z dětských domovů.

Zlom vaz Kláro

Jakub Průdek
500 Kč

Milá Klárko,
doufám, že se Vám projekt povede zcela dle Vašich přání, a přeji Vám hodně úspěchů u maturity i po ní.
HB

Hana Boskova
15 000 Kč

Držím palce, ať se film podaří!

Zdeňka Nováková
1 000 Kč

Klárko držíme pěstičky ...teta Lucka 😘

Lucie Zátopková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., projekt: DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na projekt PŘÁL(A) BYCH SI