Bohumil Kovalsky: Dárcovská výzva pro projekt Pomoz nám pomáhat- tvoje cesta, naše cesta...

Tvůj dar znásobíme

vybíráme od 6.12.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 10 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Tisíckrát je darováno a tisíckrát se obnovuje štěstí toho, kdo se každý den raduje ze svých darů a je za ně vděčný.“

Pomož nám pomáhat a podpoř Nadační fond Patříme k sobě Oli. Peníze budou využity na úhradu nezbytných nákladů na provoz nadačního fondu, právní a účetní podporu. Finance také budou využity pro propagaci účelu nadačního fondu a podporu veřejné sbírky pořádané fondem. 
Nadační fond Patříme k sobě Oli
Pomozte nám pomáhat a podpořte Nadační fond Patříme k sobě Oli. Peníze budou využity na úhradu nákladů na provoz nadačního fondu, právní a účetní podporu. Finance také budou využity pro propagaci účelu nadačního fondu a podporu veřejné sbírky pořádané fondem.

Pomáhejte s námi


Jsme rodinný nadační fond, založený Bohumilem a Radkou Kovalskými, rodiči Oliverka, který trpí spinální svalovou atrofií prvního typu.
Náš nadační fond se zaměřuje na pomoc vážně nemocným dětem a dospělým a pomáháme jim ve všech aspektech života, ať už jde o úhradu  pomůcek, rehabilitací nebo bezbariérové úpravy, které velmi usnadní život nejen samotného jedince trpícího vážným onemocněním, ale také jeho rodičům, opatrovníkům a ošetřovatelům.
Náš tým je tvořen z dobrovolníků a podporovatelů samotného Oliverka, kteří se rozhodli věnovat svůj čas pomoci dalším.

 Aby mohl nadační fond fungovat jak má a mohl i nadále pomáhat potřebným, je potřeba uhradit nezbytné náklady které souvisí s jeho správou, vedením učetnictví, právními službami, propagací a dalšími.

Prvním projektem ve veřejné sbírce Nadačního fondu Patříme k sobě Oli, je "Honzíkova cesta domů". Díky laskavým dárcům se na vybudování bezbariérového bydlení podařilo vybrat přes 8. 859. 183,-  V tomto projektu jsme sháněli potřebný obnos peněz pro rodinu Vavříkových, která společně se synem Honzou, žije v nevyhovujících podmínkách. Tatínkovi, který se přes 30 let stará nejen o syna, ale také o svou ženu, už docházejí síly a proto věříme, že domeček s bezbariérovým přístupem a dalšími úpravami, by moc pomohl jak po stránce fyzické, tak po všech těch letech i psychické.
Krátké video můžete shlédnout zde: https://youtu.be/Eyl9gDtGQq0

V současné době již probíhají další menší projekty a veřejné sbírky na rehabilitace a cvičení pro další potřebné. Jedním z nich je Oliver Železník, 6 letý chlapec, který to již od narození nemá jednoduché. Oliver  se narodil předčasně a hned po narození musel být operován kvůli hydrocefalu. Byl mu zaveden tzv. VP shunt, což je hadička, která odvádí mozkomíšní mok z hlavy do bříška. Z důvodu neblahého startu do života se jeho vývoj opozdil. Svoje první krůčky s pomocí udělal až ve 3 letech, a to jen díky intenzivním rehabilitacím a pravidelnému cvičení. Teprve ve svých 5 letech zvládl udělat i několik kroků samostatně. 

Všem, kterým společně pomáháme mít život snažší se nám daří jen díky podpory, kterou získáme prostřednictvím Vaší štědrosti a chuti pomáhat.  

Děkujeme všem, kteří se rozhodnou podat nám pomocnou ruku a pomohou nám pomáhat dále. Tvoje cesta, naše cesta.... Věřím, že cíl máme všichni stejný a tím je zajistit lepší zítřky pro ty, kteří v životě neměli tolik štěstí na zdraví. 

DĚKUJEME 







Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Patříme k sobě Oli, projekt: Pomoz nám pomáhat- tvoje cesta, naše cesta...