Eva Van Wagenen: Dárcovská výzva pro projekt Cesta domů slaví 20 let, slavte s námi!

Slavím narozeniny s Cestou domů!

vybíráme od 1.12.2021
19 140 Kč
vybráno 45 % z 43 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Život je jen náhoda..? Jednou si dole, jednou nahoře…“ Tak už to holt je 😀 A u mě letos už čtyřicet tři let 😀 Letošní narozeniny chci věnovat mojí další životní cestě. Cestě domů. Je to právě tady a teď, kam mě přivedl snad osud, snad náhoda… před sedmi lety a už rok je mi ctí být toho součástí a pomáhat něčemu tak důležitýmu, jako jsou poslední chvíle života člověka. A ten by se měl odehrávat tak, jak si to člověk přeje. Důstojně, v bezpečí a tam, kde to má rád a pokud to chce, tak mezi svýma blízkýma. Třeba doma.

Cesta domů se už dvacet let snaží měnit způsob, jak se v Česku umírá a snaží se mírnit to šílený společenský tabu, kvůli kterýmu se o konci života odmítáme, bojíme nebo neumíme bavit. V Cestě domů děláme tohle všechno a ještě víc proto, že věříme, že čas člověka na konci jeho života je stejně důležitej jako ten na jeho začátku i uprostřed.
Protože je mi 43, chci Cestě domů spolu s vámi věnovat částku 43 000 Kč. A chci to stihnout ještě tenhle, doufám že poslední pitomej rok bez možnosti se pořádně potkávat mezi sebou, kamarádi. A co se pak stane? Co jiného, než oslava! Se vším, co k tomu mezi náma patří! Hudba, tanec a život! 🎶💃🕺😎Oslavíme život se vším, co k tomu patří! Život se totiž má žít! Až do konce, to je krédo Cesty domů. Tuhle party chci věnovat všem skvělým lidem, kteří nás za posledních pár let nečekaně opustili a vyslat jim signál, že my žijeme ten život dál! A budeme ho žít až do konce i za ně!

P.S.: Tuhle výzvu věnuju ale hlavně mým dvěma nej chlapíkům, na který nikdy nezapomenu… ❤️❤️
Cesta domů, z.ú.
Oslavte s námi své letošní narozeniny uspořádáním narozeninové sbírky mezi přáteli a kamarády. Místo hmotných dárků tak vaši blízcí přispějí na služby Cesty domů. Radost z oslavy tak budou mít všichni. Podpořte Cestu domů dárkem k narozeninám.
Připomínka 20 let je příležitost k bilancování, zamyšlení, ale i k oslavám, radosti a obdarovávání. Cesta domů roste. Vděčíme za to mnohému a mnohým, ale může se to dít hlavně díky velkorysosti dárců. Ať jsou drobní nebo velcí, přinášejí Cestě domů svobodu a nezávislost. Více jak polovinu rozpočtu Cesty domů totiž tvoří dary od Vás. Děkujeme!

Podpořte Cestu domů jako povzbuzení do dalších 20 let.
Pro Vaši lepší představu, co za Váš dar můžeme například zajistit:
  • 400 Kč -  ochrana pro zdravotníka při péči o covid pozitivního pacienta 
  • 800 Kč -  sada jednorázových pomůcek pro domácí péči o dětského hospicového pacienta 
  • 1 200 Kč -  doprava a montáž polohovací postele u pacienta doma 
  • 2 000 Kč -  jízdné MHD pro celý terénní tým odlehčovacích služeb na jeden měsíc 
  • 3 200 Kč -  dva pohotovostní výjezdy sestry k pacientovi 
  • 8 000 Kč -  práce celé poradny na jeden den (podpora 15 klientů) 
Děkujeme za každou částku a projevenou důvěru. Velmi si jich vážíme!
Již 20 let se Cesta domů snaží, aby lidé, kteří si to přejí, mohli zemřít doma, tam, kde to mají rádi a kde se necítí sami. Podporuje jejich rodiny, aby péči zvládly a aby pro ně čas v závěru života byl naplněný nejen starostmi a vypětím, ale i možností společně se scházet, vzpomínat, loučit se.  Během dvou desetiletí Cesta domů doprovodila téměř 3 500 umírajících. Pokouší se také prosazovat v české společnosti změny v přístupu k umírání, které vedou k lepší informovanosti, zmírnění tabu a k posílení vědomí, že strávený čas s nemocnými a umírajícími mnohdy připomíná nečekaně objevený poklad.


Krasne narozeniny, zlato! 😘

Olga Stránska
500 Kč

vše nejlepší! tobě i Cestě :-)

ketka
500 Kč

Vše nejlepší, Efko!

Jakub Křeček

Krásné narozeniny, Efko! moc ti fandím :)

Tereza Řezáčová

🐾Naše milá Efko, přejeme ti z Berounského Blackdogu vše nejlepší k narozeninám, ať jsi zdravá a šťastná. Užij si krásný narozeninový den a zastav se na nás brzy podívat, posíláme pusu pa ❤️🍀😘

Blackdog Beroun
2 000 Kč

Krásné narozeniny kamarádce Evě a zároveň vše nejlepší k výročí založení vaší organizace. Vážíme si vaší práce. Přeji mnoho sil a úspěchů do dalších let! Díky.

Marcela Bentley
500 Kč

Milá Efko, všechno nejlepší a díky za tvou podporu! Posílám trochu atypickou částku, korunu za každý měsíc dvaceti let, kdy už je Cesta domů na cestě. Ruth

Ruth Šormová
240 Kč

Děkuju moc, Ruth za to, že tu můžu být a podporu podpořit i takto :*

Eva Van Wagenen

Evi, díky. Jednu jedinou cestu máme všichni společnou a já ti děkuju, že se o ní staráš. Ať jsi zdravá, šťastná a pořád máš chuť hrát a rozdávat dobro 😙

Jindriska Cermakova
500 Kč

Děkuju zlato :*

Eva Van Wagenen
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Cesta domů slaví 20 let, slavte s námi!