Stanislav Biler: Dárcovská výzva pro projekt Jiné Česko je možné. Volte Alarm

Všichni tady sice umřeme, ale s Alarmem to bude příjemnější

vybíráme od 5.11.2021
44 632 Kč
vybráno 54 % z 82 000 Kč

přispělo

42 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jiné Česko je možné, ale aby možné bylo, musíme si ho umět nejdřív představit. Potřebujeme prostor, na kterém se meze možného rozvrhnout a vytvoří. Aby to bylo možné, potřebujeme Alarm a Alarm potřebuje vás. 
Vyrábím pro vás pořad Všichni tady umřeme. Pro vás a pro Alarm, kam taky občas píšu, a který pro vás připravuje den za dnem takový obsah, abyste z tohoto světa pokud možno nezešíleli. Alarm není nějaký web, na kterém se zabíjí čas před koncem světa. Je to pohled na svět, místo, ke kterému lze patřit a být jeho součástí.

Alarm se často věnuje věcem, kterým se v Česku nikdo nevěnuje. Píše o nich tak, jak to nikdo jiný nedělá. A bude to dělat dál, stejně jako já. 
Po konci oligarchy Babiše nastupuje pravicová konzervativní vláda bez opozice v parlamentu i senátu. Čekají nás těžké časy uprostřed zničující klimatické krize. Alarm bude potřeba stále více. Nikdy by ale nemohl existovat bez vás a bez vaší finanční podpory. Připojte se proto prosím k jeho kampani Jiné Česko je možné, protože možné je všechno. 


A2, o.p.s.
Žijeme v zemi, kde jakýkoli apel na společenskou ohleduplnost bývá hned masivně diskreditován a snaha o pomoc druhým rámována jako ďábelský „neomarxismus“. A to je potřeba změnit.

Alarm není jen médium, ale také komunita, která v české veřejné debatě hájí hodnoty demokracie, rovnosti a spravedlnosti a ukazuje, že jiné Česko je možné. Pokud vám tyto hodnoty nejsou lhostejné, podpořte naši redakci v právě startující kampani. Jiné Česko je možné. Volte Alarm! 

Jsme tým nezávislých novinářů, kteří denně pracují na vizi udržitelné a solidární společnosti fungující na principech demokracie a rovnosti. Přinášíme jiný pohled na nejzásadnější témata dneška, která jsou ve veřejné debatě opomíjena nebo deformována jinými než celospolečenskými zájmy. Alarm nikdy nevytvářel texty na zakázku mocných či politických stran a veškerý obsah je dostupný zdarma a všem.
Alarm systematicky vytváří prostor pro autentické myšlení a v nadcházejících letech chceme být hlasem, který pomůže Česku dostat se ze slepé uličky, v níž se už dlouho nachází. České politice i inteligenci dochází dech a je potřeba každé síly, která ji nenechá padnout a pomůže přenést naši postkomunistickou společnost do 21. století. A to je role Alarmu nejen v nadcházejících čtyřech letech.
Svou podporou Alarmu posilujete v české veřejné debatě hlasy, které nedostávají dostatek prostoru, potřebují pomoc a péči a jejichž perspektiva zároveň přináší pozitivní změny celé společnosti. Vaše podpora nám pomáhá tuto vizi obracet i dovnitř redakce a vytvářet stabilní prostředí pro naši práci, zefektivňování provozu a spolupráci s nejlepšími odborníky. V této kampani vám nenabízíme nic menšího než hodnoty, které redakce Alarmu reprezentuje a které bez ustání hájí. 

  • Podpořte věcnou debatu o klimatu, protože uhlí a ropa už svá média mají.
  • Podpořte bourání mýtů a společenských stereotypů, protože svět bez LGBTQ+ není normální.
  • Bojujte s námi za rovnou společnost, protože rasismus nepatří nikam.
  • Pomozte bourat toxické stereotypy, které brání společnosti stát se soucitnou a pečující. 
  • Pomozte nám kultivovat veřejnou debatu, protože bez kultury se žít nedá.
  • Umožněte nám pracovat na lepších podmínkách pro nás i pro vás, protože levná práce nikoho nešlechtí.
  • Podpořte naše úsilí, aby téma krize bydlení ve veřejné debatě zdomácnělo, protože bydlení je právo.
I v Česku uzrál čas pro novou generaci. Generaci, která slepě nepapouškuje mainstreamové názory. Generaci, která se nesloží před silou prestiže a peněz. Generaci, které není nic svaté. Generaci, která se nebojí jít do konfliktu, pokud jsou její hodnoty v ohrožení. Generaci, která se dnes hlásí o své místo. 
Alarm každý měsíc pravidelně navštěvuje půl milionu unikátních uživatelů. Význam Alarmu pro ekosystém české veřejné debaty trvale roste. V Křišťálové lupě – Ceně českého Internetu 2021 máme letos hned tři nominace, a to ve společnosti mnohem zavedenějších a lépe financovaných projektů.

Info o projektu vám dá a dotazy zodpoví
Klotylda Marková
m: +420 721 347 911 | e: klotylda@advojka.cz 

Show must go on

Dárce
4 000 Kč

Jde jen o Marunu.

Karm Karm

Maruně na konzervy a Standovi, aby nebyl pořád tak v depresi.

Jirka
250 Kč

aby Maruna neměla hlad...

Filip Radkovič
666 Kč

Držím palce a díky.

Strašnýpesová

Fandim vam!

Kveta Dvorakova
100 Kč

Všichni tady umřeme!

Martina Krošová
1 000 Kč

Díky Standovi Bilerovi a jeho podmanivě skličujícím článkům a videím.

VN
500 Kč

Dárce
500 Kč

,;))

Dean Obritzhauser
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
A2, o.p.s., projekt: Jiné Česko je možné. Volte Alarm