Samuel Paluba: Dárcovská výzva pro projekt Masopustní jízda Prahou - přehlídka problémů vlády

LINDUS

vybíráme od 15.10.2021
7 Kč
vybráno 700 % z 1 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
sss
LOUWODJASD
Milion Chvilek, z. s.
Díky Vašim darům se podaří pokrýt náklady akce. Také se bude moci přidat více lidí. Darování je snadná cesta jak se zapojit, i když nemůžete přijet. Protestní Masopustní jízdou upozorníme na kauzy vlády které by v záplavě informací mohly zapadnout. A to se nesmí stát. Protože volby se blíží!
Proč podpořit darem protestní Masopustní jízdu
 
Vaším darem pomůžete pokrýt náklady na akci, její organizaci i propagaci. 
 
 V tuto chvíli je velmi důležité, aby lidé nezapomněli na neschopnost a kauzy současné vlády. Žijeme v záplavě informací. Protestní Masopustní jízda má za cíl vládní kauzy připomenout a udržet v obecném povědomí. Jedině tak mohou lidé u voleb vystavit vládě poctivý účet a poslat ji do propadliště dějin.
 
Je to příležitost, jak dát najevo svůj nesouhlas s tím, jak vláda řídí naši zemi.
 
Téměř každý den přibývají stále nové důvody proč se k protestní Masopustní jízdě přidat. A přidat se můžete nejen v autě, ale i darem. Darování je rychlá a snadná cesta jak se zapojit, i když nemůžete přijet.

Dobrá zpráva: V tuto chvíli (10. 2.) už potvrdilo účast přes 200 posádek v autech a stále se hlásí další a další! To už je více než kilometrová kolona nazdobených alegorických vozů, znázorňujících největší kauzy české vlády. 

Více informací o akci:


LOLIKOKDJ

Samuel Paluba
1 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Milion Chvilek, z. s., projekt: Masopustní jízda Prahou - přehlídka problémů vlády