Pavla Kňourková: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE NÁM POMÁHAT

„Každý dar i sebemenší je ve skutečnosti veliký byl-li dán s láskou.“

vybíráme od 14.9.2021
1 200 Kč
vybráno 12 % z 10 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Drazí přátelé... již za necelý měsíc oslavím své další narozeniny a tento rok jsem se rozhodla pomoci někde, kde je to potřeba. 

Útulek Hoštecké kočky, z.s.  znám osobně, jelikož od nich mám své 2 kocourky. Tento útulek vznikly prvořadě kvůli kastracím bezprizorních koček v Hoštce a okolí. Časem se činnost rozšířila a nyní pečují i o opuštěná koťátka, kterým hledají nové milující domovy. Obdivuji práci těchto žen, jelikož ač nemají prostor či možnosti, snaží se neodmítat, protože svou práci dělají srdcem, které mají veliké. 
Ráda bych jim touto částkou pomohla, protože sama vím co vše v dnešní době stojí a kolik kočiček se každý týden přijímá. 
Bohužel ani pro ně tato doba není přívětivá. 

Přátelé ač to není přímo váš problém, moc vás prosím o podporu tohoto útulku, aby mohli dál pomáhat tam, kde je to potřeba. 
I kdyby měl každý přispět jen malou částkou, stále je to pomoc, která se počítá. 

Všem vám ze srdce děkuji   ♥

„Dej a bude ti dáno, neboť dary kolují. "
Hoštecké kočky, z.s.
Pomozte nám pomáhat opuštěným a nemocným kočičím dušičkám. Říká se, že peníze nejsou všechno, ale bez nich se tvorečkům v nouzi opravdu moc pomáhat nedá. Bez vaší laskavé pomoci to nezvládneme. Pomozte nám, abychom mohli nadále pomáhat tvorečkům v nouzi.
Hoštecké kočky, z.s. vznikly prvořadě kvůli kastracím bezprizorních koček v Hoštce a okolí. Časem se činnost rozšířila a pečujeme i o opuštěná koťata, kterým hledáme nové domovy.

Snaha pomáhat opuštěným a zbídačeným kočičkám se zdá být těžší než boj s větrnými mlýny.

Neustále jich přibývá stále více a více navzdory kastračním programům, protože lidí, kteří jsou proti kastracím je stále velké množství, a k nám se zvířátka dostávají v hodně žalostném stavu, protože ti samí lidé, kteří je namnoží se o ně nepostarají....

A nám často docházejí nejen síly, ale také finance, a každou chvilku bojujeme, abychom pokryly nutné výdaje za veterinu, krmivo a další kočičí potřeby. 

Proto moc prosíme, komu na kočičích životech opravdu záleží, pomozte nám je zachraňovat. Děkujeme :-*

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hoštecké kočky, z.s., projekt: POMOZTE NÁM POMÁHAT