Irena Tůmová: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE NÁM POMÁHAT

Můj narozeninový dárek kočičkám

vybíráme od 3.9.2021
2 100 Kč
vybráno 105 % z 2 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Nezáleží tolik, jakou hodnotu má tvůj dar pro tebe, ale spíš, jakou má pro toho, komu ho dáváš.“
Milí známí i neznámí, přátelé či nepřátelé :-) Ráda bych vás poprosila o malý či větší příspěvek pro útulek Hoštecké kočky, kde se prakticky ve dvou lidech starají o hromadu kočiček v nesnázích. Za 10 dní mám narozeniny, tak bych si jako dárek přála, aby se částka pro ně podařila vybrat. Předem děkuji :-*
Hoštecké kočky, z.s.
Pomozte nám pomáhat opuštěným a nemocným kočičím dušičkám. Říká se, že peníze nejsou všechno, ale bez nich se tvorečkům v nouzi opravdu moc pomáhat nedá. Bez vaší laskavé pomoci to nezvládneme. Pomozte nám, abychom mohli nadále pomáhat tvorečkům v nouzi.
Hoštecké kočky, z.s. vznikly prvořadě kvůli kastracím bezprizorních koček v Hoštce a okolí. Časem se činnost rozšířila a pečujeme i o opuštěná koťata, kterým hledáme nové domovy.

Snaha pomáhat opuštěným a zbídačeným kočičkám se zdá být těžší než boj s větrnými mlýny.

Neustále jich přibývá stále více a více navzdory kastračním programům, protože lidí, kteří jsou proti kastracím je stále velké množství, a k nám se zvířátka dostávají v hodně žalostném stavu, protože ti samí lidé, kteří je namnoží se o ně nepostarají....

A nám často docházejí nejen síly, ale také finance, a každou chvilku bojujeme, abychom pokryly nutné výdaje za veterinu, krmivo a další kočičí potřeby. 

Proto moc prosíme, komu na kočičích životech opravdu záleží, pomozte nám je zachraňovat. Děkujeme :-*

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hoštecké kočky, z.s., projekt: POMOZTE NÁM POMÁHAT