Ilona Burgrová: Dárcovská výzva pro projekt Nové háro - paruky pro onkologicky nemocné děti

Sporťačky s velkým srdcem a dlouhými vlasy

vybíráme od 9.8.2021
25 300 Kč
vybráno 101 % z 25 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj,
tohle je IIča a Káča. Ilča je bývalá bezvadná reprezentantka v basketbalu,
ověnčená různými medailemi a Káťa je zase úžasná atletika, která ve své disciplíně, hodu kladivem, získala mnoho ocenění na národním i mezinárodním poli.
Obě jiz roky reprezentují Českou republiku. Jsou to zkrátka srdcařky a protože mají v současnosti obě dloooouuuuhhheeee vlasy, ale nemají krátký rozum, tak si pro Vás připravily takovou výzvu a doufají, že jim s ní pomůžete. 
Rozhodly se, ta svoje dlouhá hára věnovat na dobrý účel. A to konkrétně organizaci


,která z nich vyrábí paruky pro malé onkologické pacienty a pacientky.
Jenže paruky se samy nevyrobí, to je jasná věc 😜. A přesto, že Kačka je velmi šikovná a v době pandemie šila pro lidi z okolí roušky jak divá, tak na paruky si ještě netroufne.

Výroba jedné paruky stojí 25 000 Ķč. No a jelikož jsou holky sportovkyně,  co dotahují věci až do konce (protože jedině tak to má smysl), tak se rozhodly, že poprosí lidi ve svém okolí a společně tak přispějí na výrobu alespoň jedné paruky.

Pokud se podaří vybrat alespoň 25 tis, holky vlasy shodí a budeme se moci společně těšit na paruku, která jistě rozžehne velikou radost v dětských očích a která vznikne za přispění nás všech.

Výše příspěvků jsme dali symbolicky podle toho, jak moc jsme my a třeba i vy ušetřili během doby covidové na kadeřnických a lazebnických službách.
Pokud  máte ale velké srdce jako my, můžete se stát členem klubu přátel Nového hára a přispívat měsíčně třeba stovkou. Stálý a předvídatelný příjem je pro  neziskovky také velmi důležitý a cenný.

Abychom Vás trochu motivovali, tak máme pro 5 lidí s nejvyšším jednorazovým příspěvkem a pro 3 lidi s pravidelným příspěvkem připraveno zajímavé překvapení.

Moc děkujeme, že do toho jdete s námi 

Vaše šílené dlouhovlásky 💇‍♀️❤💇‍♀️

Chtěli bychom moc poděkovat všem lidem, kteří přispěli nebo nás jinak podpořili v této bláznivé akci. Vlasy už jsou dole a máme z celé akce neuvěřitelně zážitky. Pokud jsme Vás inspirovali, můžete si i vy zde založit svoji výzvu pro přátele nebo fanoušky a pomocí tak potřebným. Kdo by chtěl ddál přispět přímo organizaci Nové haro, tak tak může učinit přímo přes jejich transparentní účet 2801518757/2010 Nebo je můžete podpořit nákupem věci v jejich eshopu......Vánoce se blíží, tak šup šup nakupovat 😋😇

Založení výzvy

Nové háro, z. s.
Pomáhejme společně onkologicky nemocným dětem a dospívajícím projít léčbou důstojně. Ať jsou o vlas silnější!
Léčba onkologického onemocnění je velmi náročná pro tělo i psychiku a ztráta vlasů vlivem chemoterapií je velký zásah do lidské důstojnosti. Přestože paruka děti nevyléčí, pomůže jim cítit se lépe a být v psychické pohodě. Díky tomu pak mohou více svých sil věnovat na nelehký boj s těžkou nemocí.


Předali jsme již několik desítek paruk z pravých vlasů a na míru těm, kteří je potřebovali.  Žádostí o paruky od nás neustále přibývá a my rozhodně máme v plánu pomáhat ještě více.

Každý, komu paruku vyrobíme, ji dostane zdarma. Průměrná částka na předání jedné paruky na míru z pravých vlasů je 50 000 Kč.

Vaše pravidelné dárcovství nám pomáhá plnit přání dětem a dělat je o vlas silnější v době, kdy prochází onkologickou léčbou a po ní, kdy si nesou její následky.

V případě zájmu budete dostávat měsíční Newsletter, díky kterému budete mít přehled, jak to spolu táhneme a kolik paruk jsme i díky Vám předali.


100 % Vašeho daru bude použito

♡ na výrobu paruk z opravdových vlasů na míru pro onkologicky nemocné děti, dospívající a mladé dospělé do 25 let. Výroba jedné paruky je okolo 50 000,-Kč

♡ na materiální pomoc onkologicky nemocným dětem a jejich rodinám

♡ na šíření osvěty o dětské onkologii

Pomáhejte společně s námi!


Až budu větší, chci mít vlásky jako teta Káč :)

Teodor Pokorný
1 000 Kč

na vlasy takové štěstí nemám, tak posílám alespoň malý příspěvek :)

eliska klucinova
500 Kč

To je hezkyyy:) jste holky sikovny!

Renata Rybáková

♥️

Tomáš Janků
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nové háro, z. s., projekt: Nové háro - paruky pro onkologicky nemocné děti