Tereza Zachová: Dárcovská výzva pro projekt Unie porodních asistentek

Díky Unipě! 🧡

vybíráme od 3.8.2021
2 100 Kč
vybráno 54 % z 3 895 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Abychom dokázali změnit svět kolem nás, musíme změnit způsob toho, jak přicházíme na svět.“ Michel Odent
Díky Unipě jsem zjistila co to znamená, být porodní asistentkou.
Díky Unipě jsem šla studovat porodní asistenci.
Díky Unipě jsem se vzdělávala od zkušených porodní asistentek.
Díky Unipě jsem dostudovala a stala se porodní asistentkou.
Díky Unipě jsem šla dál studovat na navazujícího magistra, abych mohla náš obor měnit k lepšímu.

Bez Unipy bych nebyla tam, kde jsem, ve svých 26 letech.

Unipa je maličká nezisková organizace, která dělá velké věci. Podporuje porodní asistentky, aby mohly poskytovat odbornou a respektující péči. A tím podporuje i těhotné a rodící ženy a jejich rodiny, aby tuto kvalitní péči mohly přijímat.

Za pár let, co jsem v Unipě, jsem viděla a pomáhala tvořit spoustu skvělých věcí a užitečných projektů. Hýříme nápady, které by mohly změnit svět, ale mnohdy nám chybí finance na to, abychom je mohly realizovat. Spoustu práce děláme dobrovolně, jen z touhy po zlepšení situace v porodnictví v České republice.

Pokud si chcete přečíst co všechno jsme v minulém roce udělali, nahlédněte do naší výroční zprávy. (Kterou jsem mimochodem sepisovala já.)

Jako vyjádření díků bych Unipě chtěla ke svým narozeninám darovat tuto výzvu. Pokud mě znáte a dává vám smysl, co jsem zatím ve svém životě dokázala, místo přání na facebooku prosím darujte pár pěněz Unipě, protože každá koruna se počítá. 🧡

Unie porodních asistentek
Podílejte se s námi na tom, aby byla kontinuální péče porodní asistentky v průběhu těhotenství, porodu a šestinedělí normální. Podpořte ODBORNOST a RESPEKT pro těhotné a jejich rodiny. Aby se každé dítě mohlo narodit do láskyplné náruče. Bez vás nemůžeme dál dělat svoji práci, děkujeme vám za podporu.


UNIPA je profesní nezisková organizace porodních asistentek a studenstva porodní asistence. Podílíme se na rozvoji oboru porodní asistence v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky a přispíváme ke zkvalitnění péče o ženu a dítě. 

S porodními asistentkami se můžete potkat v gynekologické ambulanci, v porodnici, nebo v rámci komunitní péče. Vzděláváme, propojujeme, poskytujeme jim informační i psychickou podporu, aby mohly bezpečně a s respektem pečovat o ženy, děti i celé rodiny.

Spolupracujeme s dalšími organizacemi na legislativních a systémových změnách tak, aby péče porodních asistentek byla státem uznávaná, podporovaná a všem dostupná.
 
Hledáte-li porodní asistentku, zkuste naši mapu.
Pokud potřebujete její odbornou a laskavou radu, obraťte se na naši poradnu v rámci projektu Rodím v klidu.

Chceme, aby každá žena mohla mít svoji porodní asistentku. Pojďte do toho s námi!
tým UNIPA

Všechno nejlepší k narozeninám Teri, doufám, že porodní domy budou ASAP! :) Ať se vám daří!

Tereza Stříteská
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Unie porodních asistentek, projekt: Unie porodních asistentek