Tereza Kracíková: Dárcovská výzva pro projekt "Pomozte nám pomáhat"

Poběž se mnou pro Athelas

vybíráme od 29.7.2021
0 Kč
vybráno 0 % z 20 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Poběžme spolu pro dobrou věc. Mým i Vaším během podpoříme ty, kteří už běhat nemohou a zajistíme jim péči domácího hospice. Když se nám společně podaří vybrat výše zmíněnou částku půjdu na podzim z Písku na Kvildu.
Protože doma je doma a protože myslím, že je moc důležité, aby ti, kdo jsou v závěru svého života, mohli zůstat se svými blízkými. 
Peníze, které společnými silami vyběháme/vybereme. Domácí hospic Athelas promění v minuty a hodiny skvělé, laskavé péče pro svoje pacienty a jejich rodiny (nakoupí léky, zdravotní pomůcky, zaplatí benzín na cesty k pacientům a tak).
Jak se můžete zapojit?
  1. Poběžíte stejně jako já po březích Otavy - registrujte se na www.behyprohospice.cz
  2. Prostě mě podpoříte finančním darem pro Athelas
A co udělám, když podpoříte moji výzvu? 
 
Vážím si MOC vašich darů a chci vás trochu pošťouchnout, abyste Athelasu co nejvíce přispěli, a proto pokud společně vybereme 20 000Kč, vyrazím na podzim pěšky z Písku na Kvildu :)
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie
Jsou mezi námi lidé, kteří vědí, že nastal jejich čas. Domácí hospic Athelas Písek doprovází nevyléčitelně nemocné dospělé i děti v závěrečné fázi života tak, aby mohli zůstat do posledních chvil se svými blízkými DOMA. Každý finanční dar, který od vás dostaneme, přeměníme na čas odborné péče o naše pacienty a podporu jejich rodin. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí jim pomáháme, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Jeden den strávený s milovaným člověkem může změnit všechno.

Darované finanční prostředky budou použity na zajištění chodu Domácího hospice Athelas Písek.
DĚKUJEME z celého srdce!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Domácí hospic Athelas - středisko Husitské diakonie, projekt: "Pomozte nám pomáhat"