Markéta Zelená: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc s dokončením ohrady pro krávy

Narozeninová sbírka: Domov pro zvířata

vybíráme od 21.7.2021
3 304 Kč
vybráno 118 % z 2 800 Kč

přispělo

25 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Popřej mi k narozeninám formou splnění této sbírky pro můj oblíbený azyl, který zachraňuje všechna zvířata bez rozdílu 🐎🐇🐺🐈🐔🕊️ Děkuju!
Částka 2.800,- je symbolicky vybraná k oslavě mých 28 narozenin.    

🤍🐈🐄🐎🐺🐇🐔🕊️🤍
Domov pro zvířata z.s.
EDIT 24.06.2021 >> 13.06.2021 jsme opět zahájili po více jak půl roce práce v zimní ohradě pro krávy. Začali jsme terénními úpravami povrchu, odvožením přebytečného bláta a hnoje. Veškeré práce probíhaly za účasti zjednané firmy a jejích zaměstnanců. Celková částka dle faktury činí necelých 33 tisíc Kč, s tím že 1/3 byla již zaplacena, zbytek bude dle dohody se zhotovitelem uhrazen na splátky. V současné době opět hledáme financování pro dokončení celé akce s názvem "Pomoc s dokončením ohrady pro krávy." Stále nám zbývá udělat: - srovnat terén a nechat část hlíny ještě odvozit -nakoupit další silniční panely -nakoupit štěrk -panely nechat položit na konkrétní místo Odhadovaná částka se pohybuje kolem 60 tis Kč>> Moc prosíme, pokud by jste nám opět mohli pomoci s dokončením tohoto projektu pro "holky" budeme moc vděčni. EDIT 17.12.2020 <> V našem Domově žijí čtyři zachráněné krávy. Pro zajištění jejich pohodlí jsme se rozhodli vytvořit projekt, který by nám pomohl zafinancovat vybagrování části terénu a usazení betonových panelů do přístřešku a do jeho blízkého okolí, aby měly holky sucho v nejvíce namáhaných místech svého zimoviště suchu. Panely také plánujeme dát k vodě a ke krmnému kruhu. Původně byly v plánu PVC gumové podlahy, nicméně vzhledem k celkovému terénu zimoviště jsme se rozhodli pro panely. Mají dlouhou životnost, kdykoliv se dají dát pryč a využít někde jinde. V současné době hledáme, kde nejvýhodněji panely zakoupit, rozhodně budeme pořizovat již použité, protože nové jsou cenově někde úplně jinde. Odhadovaná částka za práci včetně pořízení panelů je +- 50.000 Kč. Budeme vděčni za jakoukoliv Vaší pomoc. Věříme v lepší svět, v takový, ve kterém se nebudou dělat rozdíly mezi zvířaty. Pomozte nám prosím zrealizovat tento projekt a pár zachráněným tvorům tak zlepšit jejich život.
Věříme, že mezi zvířaty nejsou rozdíly a proto se snažíme našim svěřencům zajistit podmínky pro žití, tak jak si zaslouží. S každou Vaší pomocí jsme blíže vybudování bezpečného útočiště pro zachráněná zvířata. Děkujeme a pomoci si moc vážíme.

V současnosti se v Domově pro zvířata mimo jiné staráme o čtyři zachráněné kravičky. Každá má svůj příběh, každá je unikátní, svým vzhledem, osobností a povahou.


Snažíme se proto takto lidem ukazovat jaká doopravdy vlastně zvířata jsou, milující, krásná, něžná a přítulná. Krávy si tvoří pevná pouta ať rodinná nebo přátelská, pevně spolu drží a komunikují. Krávy jsou také úžasné matky.

Například naše pětiletá Holštýnka Jarmila byla zachráněná jako "nechtěný kus" z JZD. Ve svém věku (4 roky)  se stala pro mléčný průmysl naprosto nepotřebná a byla určená k vyřazení. Naštěstí se podařilo ji z těchto podmínek zachránit a sice si dodnes nese zdravotní potíže, kterých se možná nezbaví, dostala druhou šanci na to vést plnohodnotný "kravský" život spolu s ostatními u nás v Domově.

V současné době je pro nás velmi důležité zajistit holkám odpovídající podmínky přes zimu a proto jim chceme zajistit čistý a suchý přístřešek, pro jejich pohodlí.
Jsme v začátcích fungování azylu a Vaše pomoc je pro nás velmi důležitá. Ze srdce děkujeme všem, kteří nám posílají příspěvky a jsou tak součástí našeho nově vznikajícího Domova.

:)

David Havlíček
55 Kč

Děkuji! 🙏🏻

Olga
269 Kč

Sice to není moc, ale alespoň jsem něco přispěla❤️🐮

Anděla Pilařová
5 Kč

Doufám, že se částka vybere coby důležité, i když můj příspěvek není největší. Samozřejmě přeji všechno nejlepší!

Kristýna
20 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Domov pro zvířata z.s., projekt: Pomoc s dokončením ohrady pro krávy