Jarmila Pokorna: Dárcovská výzva pro projekt DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na činnost organizace

Darujme darek tem, kteri to opravdu potrebuji

vybíráme od 9.7.2021
11 400 Kč
vybráno 114 % z 10 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Za 40 let u mne probehlo mnoho zmen - manzel,  2 deti, zmena povolani,  a i mnoho prace na sobe same. Letos i zmena co bych si opravdu prala, a to je podporit ty,  co to potrebuji nejvic! 
Za tyden slavim velke narozeniny. Tem, se kterými se ted prubezne setkam i nesetkam,  jsem chtela touto cestou rict,  ze nestojim o darky a ozelim i kvetiny🙈.  Vic me potesi,  kdyz prispejete na dobrou vec. 
Materstvi i covid me donutilo se zamyslet nad svym zivotem,  proto jsem se i rozhodla pomalu si predelavat vzdelani,  s podporou milovaneho manzela.  Pristi tyden (snad :-) ukoncim prvni etapu a od zari budu pracovat ve skolce. Budu pomahat ucitelkam hlavne s cizinci a v budoucnu i s detmi s postižením ci se socialnim znevyhodnenim. To je taky duvod,  proc jsem si vybrala tuto sbirku. Pojdme ji podporit,  at maji ve svem zivote vice moznosti a radosti. Dekuji Jarmila😍
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.
Organizace DEJME DĚTEM ŠANCI poskytuje komplexní péči dětem a mladým lidem z dětských domovů, které se připravují na samostatný život. Dětem plníme opodstatněná přání, hradíme náklady spojená se studiem, poskytujeme jim materiální vybavení jejich prvního samostatného bydlení nebo jim spoříme finance, které mají k dispozici po opuštění dětského domova.
Jak pomáháme?

  • Spoření pro děti - podporovatel spoří dítěti formou měsíčních plateb (min. 200 Kč) po dobu pobytu dítěte v dětském domově. Naspořené prostředky budou dítěti k dispozici až po opuštění dětského domova. DEJME DĚTEM ŠANCI je garantem účelného využití darovaných peněz.
  • Podpora dítěte při studiu - hradíme dítěti všechny náklady spojené se studiem, aby si mohlo vybrat studijní obor dle vlastní volby. S dětmi jsme po celou dobu studia v úzkém kontaktu.
  • Splnění opodstatněného přání - dárce zaplatí nebo přispěje (min. 100 Kč) dítěti na splnění přání, které má souvislost se studiem, smysluplným trávením volného času nebo s nápravou zdravotního hendikepu, který nehradí zdravotní pojišťovna.
  • Hostitelská péče - kontakt s dítětem formou víkendových nebo prázdninových pobytů v rodinách hostitelů, který v ideálním případě přetrvá i po odchodu dítěte z dětského domova.
DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE POMÁHAT!

Za Jarmilku Pokornou, která měla tenhle nápad !!!

Gabriela Zmeková
500 Kč

Ať aspoň trochu pomůže!!!

Dárce

Hezké narozeninky.

Beáta Zubková
400 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., projekt: DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s. - příspěvek na činnost organizace