Soňa Schneiderová: Dárcovská výzva pro projekt Přidejte se k budování centra pro handicapovaná a nemocná zvířata

Přidejte se se mnou k budování centra pro handicapovaná a nemocná zvířata

vybíráme od 18.6.2021
4 211 Kč
vybráno 42 % z 10 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Stojím s organizací Pet Heroes před obrovskou příležitostí. Zakoupit nemovitost s velkým pozemkem a budovami, ze které se může stát centrum pro léčbu a záchranu handicapovaných, nemocných, týraných a opuštěných zvířat v nouzi. Bude to výzva, bude to náročné, ale stojí to za to. Přidejte se ke mně, přispějte nebo sdílejte tuhle výzvu, ať uděláme svět lepším!
Přátelé, ať už jsem vám dala na základce opsat sešit z matiky nebo za vás při návštěvě hospody zaplatila pivo, teď je chvíle, kdy mi to můžete vrátit. Možná víte, že už jsem ve svých -nácti začala dobrovolničit pro Pet Heroes a později i brigádničit, ale co asi nevíte je to, že máme problémy s kapacitami. Podnájmy se shání těžko, když má někdo 10 psů a ještě k tomu k nim pořád jezdí nějaké "návštěvy", nejdou rekonstruovat ani rozšiřovat, a tak odmítáme více žádostí o "azyl" než by nám bylo příjemné.

Teď je tu možnost zakoupit statek, který by se po rekonstrukci mohl stát pevným zázemím pro ty, o které se jinde nemůžou postarat. Ať už mají o jednu nohu míň, jsou ochrnutí nebo se o ně "jenom" někdo nechce nadále starat, u nás by pro ně mělo být místo. V nejlepším možném scénáři, který máme, by se do domku dalo nastěhovat už na podzim, na to ale potřebujeme vybrat alespoň jeden milion korun. Já vás ale neprosím o ten milion, i když jestli ho máte, zlobit se nebudu. :D

Přispějte 100, 200 nebo třeba 1000 korun, dle svých možností, a pomozte nám v realizaci centra pro hendikepovaná, nemocná a opuštěná zvířata.
Pet Heroes z.s.
Stojíme před velkou výzvou. Našli jsme velký statek, který dává příležitost vytvořit centrum pro rehabilitaci a léčbu týraných, nemocných a handicapovaných psů a koček. Chceme se jí chopit, protože tak dokážeme rozšířit naše kapacity a zachránit ještě více zvířat. Výzev se rozhodně nebojíme! Ale abychom to zvládli, budeme potřebovat vaši mimořádnou pomoc.
V posledních letech jsme poskytli místo, péči a léčbu přes 600 nemocných zvířatům. Většina z nich stála tváří v tvář eutanazii. Potřeby takové pomoci přibývá a my jsme omezeni kapacitou. Koronavirový nárůst zájmu o štěňata způsobil stovky nezodpovědně pořízených zvířat, jejichž majitelé se jich teď zbavují a my bychom jim rádi pomohli, jediné, co nám k tomu chybí je stabilní místo.
Spolu s lidmi, kteří se rozhodli nést na bedrech tíhu náročné péče platíme pronájmy domů a řešíme stěhování z místa na místo. Přitom bychom takto strávený čas mohli využít mnohem účelněji.

Chceme vybudovat místo, kde se naděje stane skutečností, kde záchrana životů nebude jen prázdná fráze a kde handicapovaná zvířata už nebudou muset nikdy zažívat strach. Přidáte se do budování snu, který je jen malý krůček od skutečnosti?

Držím palce 👍

Notmorehappy Notmorehappy
500 Kč

;))))))))))))))))))))))))))

Richard Doležal
400 Kč

❤️

Jana Fialová
100 Kč

♥️♥️

Matěj Neuwirth
100 Kč

<3

Veru Burgerová
200 Kč

Let's go!!!

Nikol Burešová
100 Kč

Vykopávám! Kdo bude další?

Soňa
100 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Pet Heroes z.s., projekt: Přidejte se k budování centra pro handicapovaná a nemocná zvířata