Lucie Čurgaliová: Dárcovská výzva pro projekt BEZ ZTRÁTY KOSTIČKY

Dárek k osmnáctinám

vybíráme od 5.5.2021
5 600 Kč
vybráno 112 % z 5 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Rodinné centrum Kostička má 18. narozeniny. S Kostičkou jsem spojena od svých dvou let, kdy mě sem jako malou holčičku mamka přivedla. Chtěla bych Kostičce v této nelehké době pomoci a zároveň poděkovat za to, jak moc ovlivnila můj život.
Kostičce jsem začala pomáhat už na základní škole. Nejprve jako praktikanta na příměstských táborech a během letních i zimních táborů, nyní již několik let působím i jako lektorka hry na kytaru a tanečků pro nejmenší. Díky Kostičce jsem poznala, že mě práce s dětmi moc baví, naplňuje a dává mému životu smysl. A to natolik, že jsem si práci s dětmi vybrala za své budoucí povolání.



V Kostičce si děti rády hrají, jak spolu s kamarádkami zpíváme v narozeninovém klipu, který jsme jí jako malý dárek natočily: https://www.youtube.com/watch?v=6eo9iKQwJR0

Věřím, že Kostičce dárek k narozeninám dáte i vy. Díky za vaší podporu!

Co všechno v RC Kostička dětem a rodičům nabízejí? Tady to všechno je: http://leccos.cz/kosticka/

LECCOS, z.s.
Před osmnácti lety založilo několik českobrodských maminek Mateřské centrum Kostička. Vytvořily prostor pro setkávání, sdílení zkušeností i nejrůznější aktivity pro děti i maminky.
Dnes v Rodinném centru Kostička nabízíme dětem, rodinám s dětmi i dospělým  pravidelné programy a kroužky, vzdělávací aktivity, letní tábory, akce pro veřejnost i sociální poradenství. Najdou zde pomoc rodiny s dětmi v závažných životních situacích, se kterými si samy neumějí poradit. 
 
Jedním z několika zdrojů financování  jsou příjmy z kroužků, placených programů, táborů atp. Tvoří sice malou, ale rozhodně významnou součást rozpočtu.  V době „covidové“ jsme většinu činnosti zajišťovali pouze  online. Pobytové akce byly zrušeny.

Nyní, na konci školního roku, RC Kostička své brány pomalu a opatrně otvírá, pravděpodobně se uskuteční i letní tábory. Je to sice jen zlomek aktivit, které běžně nabízíme, ale i tak z toho máme velikou radost.


DĚKUJEME, že nám pomůžete tuto nelehkou dobu překonat dárkem k osmnáctinám.
 
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě natočení našeho videa.

Vaše dary podpoří provoz rodinného centra (část energií a mezd). Dovybavíme hernu pro rodiče s dětmi dalšími hračkami a pomůckami, včetně interaktivní tabule.

ODMĚNA pro dárce
Za finanční dar v hodnotě 1000 Kč a výše vám zašleme korálkový náramek, který vyrobily naše dobrovolnice.

RC Kostička provozuje LECCOS z. s.
O naší činnosti se více dozvíte na našich webový stránkách, Instagramu nebo FB profilu.
 


Přeji mnoho spokojených klientů a úsměv na tváři celé organizaci.

Martina Boumová
200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
LECCOS, z.s., projekt: BEZ ZTRÁTY KOSTIČKY