Michaela Vaculíková: Dárcovská výzva pro projekt Feliti kastruje

Podpořte kastrační program FELITI

vybíráme od 3.5.2021
4 300 Kč
vybráno 86 % z 5 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Feliti kastruje je projekt dobrovolnické organizace Feliti, díky kterému už bylo vykastrováno více jak 5600 bezprizorních koček a kocourů. Tím se nejen zkvalitnil život vykastrovaným kočkám, ale zároveň tím byly zachráněny desítky tisíc koťat! Pomozte pomáhat!
BEZPRIZORNÍ OPUŠTĚNÉ KOČKY-jsou jich tisíce, tiše se schovávají v křoví a často je ani nevidíme. Většina lidí si ale neuvědomuje, že kolem nás je spousta opuštěných koček bez domova, jejichž počet se díky člověku neustále zvyšuje. Strádají nemocemi, zimou i hladem, a právě hlad je nutí lovit, aby nasytily sebe a svá koťata, což vede k dramatickému snižování stavů ještěrek, žab, mláďat zajíců, ptáků hnízdících na zemi. Kočky se tak staly obětmi nezodpovědného chování lidí. Proto je potřeba tomuto předcházet a kočky humánně regulovat. KASTRAČNÍ program FELITI, čistě dobrovolnická organizace, se snaží už od roku 2016 řešit problematiku bezprizorních koček v celé ČR. Vedle samotných kastrací klade velký důraz na OSVĚTU A PROPAGACI KASTRACÍ toulavých koček.  POMŮŽETE  I VY? Více na www.feliti.cz.
FELITI club, z.s.
Tisíce toulavých a opuštěných koček rodí každý rok bezbranná koťata, kterých ročně v České republice umírá na DESETI TISÍCE. Puchýře v tlamičkách, zaživa požírána blechami, plná bříška červů, hlad, zima, pohozené lidskou rukou v poli nebo s hlavičkou v kýblu plném vody. Tak končí životy těch, kterých se teprve nerodily. POMOZTE NÁM TY HRŮZY ZASTAVIT. Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.
Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.  

Diky

Ondrej Vesely
1 000 Kč

děkuji za péči o kočičky

Milena Steinová
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
FELITI club, z.s., projekt: Feliti kastruje