Lucie Kadlecová: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc lidem bez domova v Praze

Popřej pražské NADĚJI

vybíráme od 3.5.2021
14 300 Kč
vybráno 48 % z 30 000 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos si připomínáme krásných 30 let od založení pražské pobočky NADĚJE. Současná doba nepřeje veřejným akcím, kde bychom mohli výročí oslavit společně s vámi. Rozhodli jsme se nesmutnit a přesunout je do online prostředí našich sociálních sítí a webu. 
Budeme moc rádi, když se k oslavám připojíte a popřejete NADĚJI v Praze ke kulatinám i vy! Můžete poslat dar a do komentáře napsat přání. Moc se na vaše slova těšíme. Jsme vděční, že máme tolik skvělých příznivců a štědrých dárců, kteří nás podporují a vkládají do naší pomoci pro lidi bez domova důvěru.
Děkujeme, že jste v tom s námi. Už 30 let!
Naši milí,

už 30 let pomáháme lidem bez domova v Praze najít cestu k lepšímu životu. Z původně dobrovolnické činnosti vznikla silná nezisková organizace, která v hlavním městě nabízí opravdu širokou pomoc pro lidi, kteří ztratili domov. Jsme na pražskou NADĚJI opravdu hrdí a jsme rádi, že se stále můžeme spolehnout na skvělé zaměstnance, kteří svou práci dělají srdcem.

Naším cílem je pomáhat lidem bez domova žít důstojnější a bezpečnější život. Svou pozornost zaměřujeme na lidi, kteří jsou na ulici nejzranitelnější a jejich zdraví jim brání se o sebe postarat. Naši ordinaci a zdravotní péči, kterou poskytujeme, vnímáme jako nezbytnou a nenahraditelnou. Výtěžek z této výzvy věnujeme právě na podporu naší ordinace pro lidi bez domova.

Těšíme se na vaše přání v komentářích k daru. Inspirovat se můžete na našem YouTube kanálu, kam ukládáme krátká videa od našich současných i bývalých kolegů a přátel.

Za pražskou NADĚJI děkujeme, že jste v tom s námi. Už 30 let.

Lucie Kadlecová
fundraiser

NADĚJE, pobočka Praha
K Brance 11/19e
155 00  PRAHA 5
lucie.kadlecova@nadeje.cz
NADĚJE
Pomáhejte s námi dávat NADĚJI lidem bez domova v Praze. Pojďme jim společně zajistit důstojnější a bezpečnější život. V Praze každý den pomůžeme 513 lidem.
NADĚJE v Praze nabízí ubytování v azylových domech a tréninkových bytech, přenocování v noclehárnách, stravu a sprchu v nízkoprahových denních centrech, rozhovor se sociálním pracovníkem nebo psychologem, přímou pomoc v ulicích města, zdravotní ošetření v ordinacích praktického lékaře, gynekologie a stomatologie.
Pomáháme zde už od roku 1991

V roce 2023 jsme v průměru každý den:

  • poskytli SPRCHU pro 51 osob bez domova
  • zajistili 225 lůžek v ubytovacích zařízeních
  • poskytli bydlení 21 lidem v tréninkových bytech
  • ošetřili 20 pacientů v ordinacích
Pomáháme lidem bez domova, aby mohli žít důstojnější a bezpečnější život a přispíváme ke zlepšení či řešení jejich nepříznivé situace lidským přijetím, materiální pomocí, odbornou radou, zdravotní péčí a ubytováním

Naděje umírá poslední.. díky za vaši práci

Jaroslav Jaroslav
1 000 Kč

.

Zuzana Klimešová

Máte můj obdiv a uznání

Hana Krejčí
500 Kč

Děláte dobrou věc. Tak ať se daří!

Jana

Díky za vaši práci! 🧡

Eva Jelínková

Držím palce do dalších let :)

Jan Kadlec

#mitNadeji :)

Irena Burmeková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
NADĚJE, projekt: Pomoc lidem bez domova v Praze