Barbara Vávrová: Dárcovská výzva pro projekt Feliti kastruje

Třicátiny pro Feliti

vybíráme od 18.3.2021
6 000 Kč
vybráno 120 % z 5 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dárek k mým 3️⃣ 0️⃣ . narozeninám 💰 👉🏻  Feliti kastruje 🐈‍⬛🐈
Drazí přátelé,
 2. 4. budu zase o rok starší (není to apríl). A tak jsem se rozhodla Vás poprosit o pomoc. Kdo mě zná, ví, že miluju kočky. 🐈‍⬛ Jelikož narozeniny slavím na jaře a s jarem se pojí právě problém mnoha nových životů, o které ale se nemá kdo starat a jen trpí, rozhodla jsem se Vás k mým 30. narozeninám vyzvat, abyste podpořili projekt Feliti.

Jejich práce pomáhá nejen samotným kočkám (ušetří je mrouskání, které je vysiluje a několikanásobných porodů, zdravotních komplikací, kocoury ošklivých rvaček s ostatními soky), ale do budoucna i útulkům, azylům, dočaskářům, kteří by se následně o narozená koťata starali. Ubude i bezvládných tělíček u silnic.

Feliti (dobrovolníci) jsou závislí na dárcích a přitom pomáhají nám všem. Už vykastrovali skoro 6 tisíc pouličních koček.


Každý víme, že halíře dělají talíře a tak prosím pošlete jakoukoli částku. Vše se počítá. Moc děkuji❤️
FELITI club, z.s.
Tisíce toulavých a opuštěných koček rodí každý rok bezbranná koťata, kterých ročně v České republice umírá na DESETI TISÍCE. Puchýře v tlamičkách, zaživa požírána blechami, plná bříška červů, hlad, zima, pohozené lidskou rukou v poli nebo s hlavičkou v kýblu plném vody. Tak končí životy těch, kterých se teprve nerodily. POMOZTE NÁM TY HRŮZY ZASTAVIT. Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.
Jsou lidé, kterým záleží na osudu bezprizorních zvířat a snaží se zabezpečit jejich kvalitní život. Cílem tohoto projektu je kromě osvěty týkající se kastrací toulavých koček zejména hradit poplatky za KASTRACE volně žijících koček a kocourů, kteří se po kastraci vrací zpět do lokality odchytu.  

Krásný narozeniny ❤️

Gabriela Zvonková
500 Kč

Ještě trochu 😉

Miroslav Procházka
300 Kč

Vše nej nej k nactinam přeji 🌹

Miroslav Procházka
1 000 Kč

Baru všechno nejlepší k narozeninám 🌹😚🥂

Stanislav Baštecký
200 Kč

Baru, jsi úžasná! Vše nejlepší, krásko!

Lucie Podroužková
500 Kč

Barunko, všechno nejlepší ❤️ děkujeme, že jste..
100,- od Fanči
100,- od holky z Lhotky
100,- za kočku v srdci z.s.

Jaru_K
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
FELITI club, z.s., projekt: Feliti kastruje