Sabina Rosecká: Dárcovská výzva pro projekt Podpora činnosti - Domácí hospic Ledax

Jóga pro Domácí hospic Ledax

vybíráme od 3.3.2021
3 300 Kč
vybráno 66 % z 5 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pozvi hospic na jógu
úterý 23. 3. 2021 v 17:00
charitativní on-line zoom lekce
váš příspěvek bude současně i vaší vstupenkou
80 % z nás si přeje umřít doma. Ale až 60 % lidí umírá za plentou v nemocnici. Málo z nás totiž zná služby domácího hospice. A kdo je zná, bojí se. Proč?

Neznalost a strach ze smrti. To je důvodem.

Přitom Domácí hospice pomáhají nevyléčitelně nemocným umírajícím lidem prožít jejich poslední chvíle doma. V kruhu rodiny. Hospicové týmy také předávají poselství o tom, že smrt je přirozenou součástí života. A jsou podporou pro rodiny, které čelí smrti blízkého.

Mám štěstí.

Poznala jsem a pochopila poslání domácích hospiců a rozhodla jsem se pomoci jednomu z nich - Domácímu hospici Ledax, jehož celý tým velmi obdivuji.

Propojení jógy a hospice dává smysl.

Jóga nás učí přijímat život takový, jaký je. Učí nás tím přijímat i smrt. Adaptovat se a obejmout strach. Podpořte hospic a pojďte si online zacvičit ze svých domovů - jak hezká symbolika.

Jak to bude probíhat?
V den konání lekce vám přijde na e-mailovou adresu zoom link s návodem pro přihlášení.
Čeká nás 60 minut praxe.
Lekce je vhodná i pro začátečníky.

Domácí hospic Ledax: https://www.ledax.cz/podporte-nas.html
Facebook: https://www.facebook.com/ledax.cz


Ledax o.p.s.
"Když můžete pomoct dnes, neodkládejte to na zítřek".....to je motto, které zaštiťuje naši sbírkovou kampaň k získání potřebných finančních prostředků pro provoz Domácího hospice Ledax a zároveň i práci našeho multidisciplinárního hospicového týmu jako takového. Každodenní praxe nám totiž přináší setkání s lidmi a jejich rodinnými příslušníky, kteří potřebují pomoc aktuální a akutní, často možnou jen v rozsahu dní, maximálně týdnů. Naše práce tak často nesnese odkladu a rozmýšlení. Děkujeme, že pomáháte! 🙏💚
Každých 3 100 darovaných korun přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné klienty v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a DOMA, v kruhu blízkých.
 


Děkuji, že jste.

Jitka Přibylová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Ledax o.p.s., projekt: Podpora činnosti - Domácí hospic Ledax