Daruj štěstí, ono se znásobí a tobě se vrátí ♥

vybíráme od 9.1.2021
10 100 Kč
vybráno 51 % z 20 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos jsem se rozhodla pro narozeninovou výzvu, která by mohla pomoci dalším bytostem, konkrétně těm zvířecím ♥
Máte-li rádi zvířata a není vám lhostejné, jak se s nimi zachází, podpořme společně jednu z několika organizací, která se věnuje fyzické pomoci zvířatům.
Loni jsme pomohli Šťastnému Zvěřinci s aukcí. Letos jsem si vybrala Farmu Naděje.
Zde ve videích je více o této úžasné Farmě, kde vzniká Naděje pro zvířátka. ..

O Farmě Naděje
Hlavním cílem projektu Farma Naděje je pomoc hospodářským zvířatům zachráněným z nevyhovujících podmínek a také osvětová činnost.
Formou přednášek (přímo na farmě nebo také ve školách a v rámci různých akcí) budeme veřejnost seznamovat s problematikou chovu hospodářských zvířat a možností změny – přechodu na etický životní styl.
Věříme, že hospodářská zvířata nejsou zboží, ale myslící a cítící bytosti, které si zaslouží naši ohleduplnost. Většina lidí se o jejich osudy nezajímá a netuší, čím vším si musí v procesu „živočišné výroby“ projít. Mnozí jejich úděl chápou jako nutný v rámci naplnění svých vlastních potřeb.
Rádi bychom proto ukázali, že tyto tvory, v mnohém velmi podobné našim domácím mazlíčkům, není nutné využívat a že lze i bez živočišných produktů vést zdravý a plnohodnotný život.

Farma Naděje z.s.
Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Rádi bychom proto ukázali, že tyto tvory není nutné využívat, a že lze i bez živočišných produktů vést zdravý a plnohodnotný život. Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 110-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, prasátka, kačenky, kuřátka, slepičky, kohoutci, kočičky, pejsci, kravičky a lamy), a noví obyvatelé stále přicházejí.




Chceme, aby Farma Naděje byla nejen šťastným domovem pro zvířata, ale i příjemným místem pro lidi, kteří si k nám mohou přijet odpočinout, potěšit se s našimi zvířaty, popovídat nebo i pomoci s tím, co je právě potřeba. Chceme vytvořit něco, co má smysl a co pomůže změnit náš svět v hezčí místo pro život. Azyl budujeme krůček po krůčku a nejvíce si děláme všechno sami nebo s brigádníkama, abychom ušetřili co nejvíce peněz a měli na materiál na stavbu, krmivo a veterinu. Jako první byla vyvrtána studna, postavena jurta a přivedena elektřina a hned poté přišla na řadu obydlí pro zvířátka a zázemí pro brigádníky a budoucí návštěvníky...


 
Na to, abychom všechna zvířata mohli ubytovat a postarat se o ně, a součastně  vytvořili i příjemné odpočinkové místo pro návštěvníky, potřebujeme vaši pomoc. 
Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat, protože tento projekt je možné realizovat jen díky vaší neustálé podpoře, které si moc vážíme.




Každý z nás hledá v životě lásku a štěstí. Každý by rád objevil své poslání a smysl života. Tvořit vlastníma rukama a svým srdcem je základ. Farmu Naděje tvoříme s láskou a nadějí pro nás všechny, že můžeme žít lépe, v harmonii, v lásce a radosti. Všechno je možné, jen tomu uvěřit...



Víc takových lidí 👏🏻❤️

Anděla

Pro zvířátka.

Ingrid Bezděková
300 Kč

Vse nej

Ivana Lahmerova
200 Kč