Kateřina Fujáková: Dárcovská výzva pro projekt Jeden den doma

PS nevěsty: Květiny netřeba!

vybíráme od 6.1.2021
10 000 Kč
vybráno 100 % z 10 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
PS nevěsty: Květiny netřeba! 
I když květiny miluji, budu moc ráda, když penízky, které byste utratili za kytičku pro mne, věnujete někomu, koho potěší a hlavně pomůžou 100x více. Na darujme.cz můžete do konce června darovat jakoukoliv částku na pomoc Ondrášku, mobilnímu hospici z Ostravy, který se stará o nevyléčitelně nemocné pacienty a pomáhá tak nejen jim, ale také a to hlavně jejich rodinám, které to nemají vůbec jednoduché, sama jsem to zažila a vím moc dobře, jak tuto pomoc potřebují. Moc vám z celého srdce za každou, byť jen malinkatou částku děkujeme.....Katka a David
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s.
Každých 2600 Kč přeměníme na jeden den odborné péče o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v domácím prostředí. Doprovázíme umírající a jejich rodiny v posledních dnech života, umožňujeme je strávit důstojně a doma, v kruhu blízkých. Zdravotní, sociální, psychologickou a duchovní péčí pomáháme rodinám, aby péči o svého blízkého zvládli a splnili mu tak přání být doma až do posledního okamžiku.
Poskytujeme péči o nevyléčitelně nemocné děti a dospělé v Moravskoslezském kraji. Pozornost zaměřujeme nejen na nemocné, ale také na jejich pečující a další členy rodiny. Usilujeme o to, aby se každý zúčastněný v této nelehké situaci cítil podpořený. Ročně pečujeme o cca 210 nevyléčitelně nemocných, z toho 6-8 dětí a jejich rodin.



Krásný nápad, nevěsto :*

Petra Slezáková

❤️

David Kielkovský
1 000 Kč

Děkuji, Ondrášku, za tolik potřebnou práci a pomoc druhým. Kači, díky moc za skvělý nápad. Martina

Martina Szturc Káňová
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s., projekt: Jeden den doma