Markéta Málková: Dárcovská výzva pro projekt Člověk bez domova a jeho pes

Stovka pro psí život

vybíráme od 9.1.2021
3 600 Kč
vybráno 36 % z 10 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jen proto, že jeho páníček je člověk bez domova neznamená, že si nezaslouží stejnou péči jako ostatní. Darujme tedy prosím těchto 100 Kč a kdo ví, třeba právě Vy  tím některému z pejsků zachráníte i život ♥ 
"Pes nemá zapotřebí rychlá auta, velké domy, nebo značkové oblečení, mokrý klacek bohatě postačí... Psovi je jedno, jestli jste bohatí nebo chudí, chytří, hloupí, oškliví, hezcí... Dejte mu srdce - a on vám dá své. O kolika lidech tohle můžete říct? Kolik lidí dokáže, abyste se cítili vzácní, ryzí a mimořádní? Kolik lidí dokáže, abyste se cítili - výjimeční?"

Myslím, že tento citát z filmu ,,Marley a já" mluví za vše. Každý z nás, kdo měl psa nebo psa má ví, jak jsou to oddaní tvorové a skutečně nejlepší přátelé. Psi nás totiž milují bez rozdílu. 

Touto výzvou bych Vás chtěla srdečně požádat o dar, který zajistí nutnou péči těm psím přátelům, jejichž páníčci nemají na tuto péči dostatek financí. Touto stokorunou můžete přispět na krmení, očkování a patřičná veterinární ošetření. 

Jen proto, že jeho páníček je člověk bez domova neznamená, že si nezaslouží stejnou péči jako ostatní. Darujme tedy prosím těchto 100 Kč a kdo ví, třeba právě Vy tím některému z pejsků zachráníte i život ♥ 

Armáda spásy
Podpořte rozvoj služeb pro osoby bez přístřeší a jejich čtyřnohé přátele.
Mnoho lidí bez domova vlastní pejska, který je často nejbližším parťákem a skutečným přítelem člověka bez domova. Pejsek na ulici dává svému páníčkovi stejnou lásku jako komukoliv jinému v teple domova. Člověk bez domova však nemá finance na veterinární péči nebo na stravu pro svého čtyřnohého kamaráda. O své jídlo, ale i nocleh se s pejskem často a s láskou  dělí. Pilotní projekt Armády spásy se rozhodl pomáhat i jim. Čtyřnozí přátelé našich klientů budou moci získat potřebnou stravu a po domluvě i veterinární pomoc. Klienti budou mít také možnost využít ubytování pro své psy ve chvílích kdy potřebují navštívit denní centrum, úřady a jiné instituce. Bez finanční pomoci veřejnosti však nebudeme moci zaplatit pejskům patřičná ošetření, včetně očkování, ba ani granule nebo kotce, ve kterých mohou psi na své majitelé počkat. Abychom mohli smysluplně pomáhat našim klientům, nemůžeme a nechceme být lhostejní k jejich psím kamarádům.
Není Vám lhostejný život osob bez přístřeší ani jejich pejsků? Podpořte nás.






foto: J. Štreit
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Armáda spásy, projekt: Člověk bez domova a jeho pes