Renáta Turoňová: Dárcovská výzva pro projekt Bunkr, o.p.s.

Podpoř místní děti ve vzdělání, daruj doučování!

vybíráme od 22.12.2020
163 800 Kč
vybráno 910 % z 18 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letošní rok byl jiný. Komunitní centrum na Borku muselo být po velkou část roku zavřené, ale ani to nás nezastavilo a naši komunitní pracovníci pomáhali tam, kde to bylo potřeba.

Zaměřili jsme se zejména na podporu dětí ve zvládání výuky na dálku v době uzavření škol - sehnali jsme s pomocí dárců notebooky pro distanční výuku, zajistili internetové připojení, věnovali jsme se doučování dětí, tiskli jsme jim materiály do školy. V naší šicí dílně místní ženy našily mnoho roušek a zdravotnických ochranných pomůcek pro všechny potřebné. Poskytovali jsme v terénu podporu místním lidem a pomáhali jim řešit problémy spojené s nouzovým stavem a pandemií.
Komunitní centrum Borek znovu ukázalo, že je důležitiým partnerem místních lidí zejména v těch případech, kdy na ně náš systém zapomněl. Pomáhali jsme tam, kde to bylo potřeba a nyní se s žádostí o pomoc obracíme na Vás. Je pravděpodobné, že to bude trvat nějakou dobu, než se náš život vrátí do normálních kolejí. Proto chceme v Komunitním centru na Borku zachovat zvýšenou podporu místních dětí ve zvládání distanční výuky.

Náklady na zajištění pravidelného doučování místních dětí činí 1500 Kč/měsíc.

Rádi bychom proto získali částku 18 000 Kč, která by nám pomohla zajistit celoroční provoz doučování dětí a jejich pravidelnou podporu ve zvládání distanční výuky.

Podpořte nás, podpořte místní děti na jejich cestě za vzděláním. Má to smysl! Děkujeme.
Bunkr, o.p.s.
Bunkr, o. p. s. je nestátní nezisková organizace fungující od roku 2003. Reagujeme na tíživé životní situace dětí, mladých lidí, doprovázíme je k dospělosti, podporujeme sociální vazby v rodině i komunitě. Děti a mladí lidé nám nejsou lhostejní. Díky, že Vám také ne.
Veškerá naše činnost je zaměřena na děti a mladé lidi, kteří se nacházejí v obtížných životních situacích nebo jsou jimi ohrožení. Bereme vážně je i jejich trápení a máme čas a chuť je vyslechnout a zabývat se jimi. Vytváříme přístupné, bezpečné a inspirativní aktivity. Také nám není lhostejné, jaké vyznávají hodnoty a kam směřují ve svém životě.

Naše služby a projekty: 
  • nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Bunkr v Třinci, Bohumíně a Novém Jičíně,
  • terénní program Streetwork v 3nci,
  • Komunitní centrum Borek v Třinci,
  • program pro pěstounské rodiny,
  • hudební zkušebna Bunkryt, 
  • Studentský tym, Sousedské snídaně a další projekty. 
Více informací o naší činnosti najdete na www.bunkr.cz . 


Rád podpořím dobrou věc :)

Roman
500 Kč

Rádo se stalo :)

Dárce
1 500 Kč

Ať se vám všem v Bunkru daří!

Martina Bocková
100 Kč

Ráda projekt podpořím alespoň malým příspěvkem. Díky, že pomáháte :)

Dárce
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Bunkr, o.p.s., projekt: Bunkr, o.p.s.