Y&T Luxury Property Prague Czech Republic s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Darujme plicní ultrazvuk VFN na Karláku

Darujme plicní ultrazvuk VFN na Karláku

vybíráme od 21.12.2020
217 800 Kč
vybráno 100 % z 217 800 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Podpořme české zdravotnictví!

Nadační fond Naše plíce založený Y&T Luxury Property - realitní kanceláří, kterou tvoří jen ženy, podporuje prevenci, včasnou diagnostiku a léčbu plicních onemocnění, včetně plicní rakoviny a následků onemocnění COVID-19.

Rozhodly jsme se pomoci plicnímu oddělení Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Buďme aktivní a předejděme onemocnění plic díky včasné diagnostice! Ultrazvuk plic může zachránit životy pacientů. Klíčovým krokem je včasné vyšetření nemocného a použitím bezdrátové ultrazvukové sondy HEALCERION SONON 300L dochází k minimalizaci rizika přenosu infekce.

Naším posláním je, aby si každý z nás mohl užívat život plnými doušky!

Každou darovanou 1 Kč zdvojnásobíme. Děkujeme za každý drobný příspěvek!
Ženy, které se v běžném životě věnují byznysu a nyní se rozhodly také podpořit české zdravotnictví. Naše plíce, založené během první vlny pandemie COVID-19, se věnují podpoře léčby respiratorních onemocnění u dospělých a dětí.

"Již dříve jsme jako dárce podporovaly různé charitativní projekty," říká zakladatelka realitní kanceláře Elena Jakubovič, "Tentokrát  chceme jít o krok dál a dlouhodobě pomáhat českým odborníkům a nemocnicím."

A proč spojení realitního byznysu a péče o zdravé plíce? Elena Jakubovič a její tým věří, že dobře vybraný dům nebo byt, je tím místem, kde se vám bude dýchat s lehkostí. A tento pocit by měli zažívat všichni.

Děkujeme za velkou podporu. Právě díky vám se podařilo vybrat neskutečných 129 247 Kč. Realitní kanceláři Y&T Luxury Property částku do výše 217 800 Kč dorovnala.
Nyní zbývá přístroj předat panu primáři Votrubovi z Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. Budeme s vámi vše sdílet na webu Naše plíce.
 
Děkujeme!
Přejeme vám klidné dny a pevné zdraví,
Tým Naše plíce

Děkujeme za vaše dary, které pomohou pacientům plicního oddělení Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí a také za to, jak myslíte na druhé. 
Velice vám děkujeme za podporu, které si zvláště v této nelehké době nesmírně vážíme!

Finišujeme! Pomozte nám vybrat závěrečných 45 000 Kč. Realitní kancelář Y&T Luxury Property zbylých 45 000 Kč doplatí. O nákupu a předání plicního ultrazvuku panu primáři Votrubovi z VFN na Karlově náměstí vás budeme informovat v dubnu.

Založení výzvy

Nadační fond Naše plíce
Podporujeme české lékaře a nemocnice. Chceme, aby se vyšetření nejnovějšími technologiemi stalo standardem dostupným každému. Zvyšujeme povědomí o plicních onemocněních a nebezpečích, která je způsobují. Klíčovou součástí je osvěta, jak o plíce správně pečovat. S vaší podporou zajistíme, aby jednoho dne všichni dýchali vzduch zdravými plícemi. Věříme ve včasnou diagnostiku. Děkujeme!
Nadační fond Naše plíce založený Y&T Luxury Property - realitní kanceláří, kterou tvoří jen ženy, podporuje prevenci, včasnou diagnostiku a léčbu plicních onemocnění, včetně plicní rakoviny a následků onemocnění COVID-19. #Věříme ve včasnou diagnostiku!

Buďme aktivní a předejděme onemocnění plic díky včasné diagnostice! Ultrazvuk plic může zachránit životy pacientů. Klíčovým krokem je včasné vyšetření nemocného a použitím bezdrátové ultrazvukové sondy HEALCERION SONON 300L dochází k minimalizaci rizika přenosu infekce.

Naším posláním je, aby si každý z nás mohl užívat život plnými doušky!

Víte, že...
-   Každý den se nadechneme asi 22 000 krát
-   Vydechneme až 17,5 mililitrů vody za hodinu
-   70 % odpadu se vylučuje plícemi pouhým dýcháním
-   Děti a ženy dýchají rychleji než muži, jejich dechová frekvence je vyšší
-   Levá plíce je menší než pravá plíce, aby vyhovovala našemu srdci
-   Plíce udrží 1 litr vzduchu a jsou jediným orgánem, který může plavat na vodě
-   Vzduch, který dýcháme, obsahuje 21 % kyslíku, ale naše těla využívají pouze 5 %
-   Dokážeme žít bez jedné plíce
-   Dle odhadu je v ČR na 300 000 nediagnostikovaných astmatiků
-   5 500 nemocných každoročně v ČR umírá na karcinom plic

S vaší podporou zajistíme, aby jednoho dne všichni dýchali vzduch zdravými plícemi. Naším cílem je předcházet plicním onemocněním díky včasné diagnostice.

Zvyšujeme povědomí o plicních onemocněních a nebezpečích, která je způsobují. Klíčovou součástí je osvěta, jak o plíce pečovat.

https://www.naseplice.cz/
Jiří Bartoška předává plicní ultrazvuk primáři plicního oddělení Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí MUDr. Jiřímu Votrubovi Ph.D.
Plicní ultrazvuk Healcerion SONON 300L


Moc krásná iniciativa. Investovat do včasné diagnostiky nemocí má smysl :)

Lukáš Bilinec

Posílám :-)

Simona Chlápková

Díky za vaši výzvu! Velmi mi chybí možnost darovat zdravotnickým zařízením online, proto jsem ji uvítal. Zvažte po splnění této nějaké další, třeba na jiné přístroje nebo do jiných zařízení, klidně i do chudších zemí na východ od nás. Rád znovu přispěji. Hodně zdraví a úspěchů!

Středočech
3 509 Kč

Krásný projekt, ráda podpořím!

Adéla Kallmünzerová

Díky za to, co děláte

Dárce
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Naše plíce, projekt: Darujme plicní ultrazvuk VFN na Karláku