Ivana Strilkova Lannigan: Dárcovská výzva pro projekt TO NEJLEPŠÍ PRO TY NEJMENŠÍ!

ANDĚLÉ PRO DĚTI

vybíráme od 6.12.2020
10 000 Kč
vybráno 100 % z 10 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé,  pojďme udělat letos dobrý skutek a podpořit rodiny s těžce nemocnými a umírajícími dětmi.  
Nikdo nechce myslet na takové tragédie,  ale může se to stát nám všem.  Všichni bychom pak ocenili takový přístup, který nabízí organizace Strom života. 

Když umírala má báječná kamarádka Blanka, hospicova služba byla rodině napomocná. Pojďme rozšířit povědomí o hospicove péči.  Skutečný dárek je na dosah ruky. Děkuji.  
Andělé Stromu života p. s.
Dětská hospicová paliativní péče je zdravotní a psychologická pomoc umírajícím dětem a jejich pečujícím rodičům. Cílovou skupinou jsou děti a mládež, kteří jsou s nevyléčitelnou chorobou vyřazeni ze zdravotnického systému. Je určen těm nejzranitelnějším, o které by se nikdo následně neuměl v posledních chvílích kvalitně postarat a pomoci jim opravdu profesionálně zmírňovat obtíže spojené s umíráním. Je také určen pečujícím rodičům, tak aby lépe zvládli tuto těžkou životní situaci. DĚKUJEME VÁM, že nám pomůžete vybavit náš mobilní hospic tou nejlepší dostupnou výbavou, specifickou právě pro dětské nevyléčitelně nemocné pacienty.
Podpořte prosím dětskou hospicovou paliativní péči a pomozte nám vybavit náš mobilní hospic tou nejlepší dostupnou výbavou, uzpůsobenou právě pro dětské nevyléčitelně nemocné pacienty. Abychom byli plně připraveni na narůstající počet dětských pacientů, potřebujeme vytvořit zázemí, vyškolit zdravotníky a nakoupit specifické přístrojové vybavení právě pro ty nejmenší. Také díky Vaší pomoci budeme moci přinášet úlevu od bolesti a dušnosti, pomáhat dětem psychicky a podporovat také pečující rodiče v těchto nelehkých chvílích.  Právě děti a mládež, kteří jsou s nevyléčitelnou chorobou vyřazeni ze zdravotnického systému, jsou tou nejzranitelnější skupinou našich pacientů. DĚKUJEME VÁM, že nám pomůžete těm nejmenším pomáhat nejlépe. 

 DARUJTE NÁM, PROSÍM, JAKOUKOLIV FINANČNÍ ČÁSTKU.
 OPRAVDU KAŽDÝ DAR SE  POČÍTÁ.



DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI!

Darují Ing. Rostislav Střílka, Ing. Božena Plachká a Ivana Lannigan Střílková, MBA. Dále věnoval Lubomír Feher a Vojtěch Buchta.

Ivana Střílková Lannigan
8 200 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Andělé Stromu života p. s., projekt: TO NEJLEPŠÍ PRO TY NEJMENŠÍ!