Cushman & Wakefield, s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Život se má žít až do konce

Podpořte s námi ty nejkřehčí

vybíráme od 28.11.2020
29 252 Kč
vybráno 59 % z 50 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte těm nejkřehčím lidem a jejich rodinám, přidejte na společný vánoční stromeček symbolickou ozdobu, která představuje hodnotu některé ze služeb Cesty domů. Pomozte zlepšit péči o lidi na konci života společně s Cushman & Wakefield.
Stačí jeden neopatrný pohyb a vánoční ozdoba se roztříští na kusy.  Stejně tak může smrtelné onemocnění člena rodiny narušit její dosavadní fungování a převrátit její život naruby. Často se pak rodina neobejde bez odborné pomoci.
 
Podpořte s námi ty nejkřehčí a přidejte na společný vánoční stromeček symbolickou ozdobu, která pomůže rodinám pečujícím o vážně nemocného blízkého alespoň částečně zmírnit starosti i bolest z odchodu. 
Pro vás to může být zanedbatelná částka. Pro rodiny, jež pečují o své umírající blízké, však představuje pomoc, která jim těžkou situaci usnadní. 
            
Vyberte si svou vánoční ozdobu a pomozte těm nejkřehčím lidem a jejich rodinám spolu s námi. Počáteční vklad společnosti Cushman & Wakefield ve výši 25 000 Kč bychom spolu s vaší pomocí rádi zvýšili na 50 000 Kč. 
 
Co vaše pomoc bude znamenat pro rodiny v péči Cesty domů? 
  • 260 Kč - 2 hodiny přímé obslužné péče pro klienta pobytové odlehčovací služby
  • 500 Kč - léky pro jednoho pacienta hospice na dva dny
  • 800 Kč - 6 hodin přímé obslužné péče pro klienta pobytové odlehčovací služby
  • 1200 Kč - dovoz, odvoz a demontáž polohovacího lůžka u jednoho klienta doma
  • 2000 Kč - cesta za jedním pacientem mobilního hospice (zdravotníci, pohonné hmoty aj.)
  • 5000 Kč - náklady na zdravotní péči pro jednoho pacienta na dva dny
Cesta domů, z.ú.
Snažíme se, aby byl život snesitelný a smysluplný i v posledních chvílích. Bez vás bychom to nedokázali. Splňte spolu s námi přání těžce nemocným lidem zemřít v klidu, důstojně a v blízkosti své rodiny. Vážíme si každého daru a projevené důvěry.
Zajišťujeme, aby děti a dospělí umírající v domácím prostředí měli dostupnou zdravotní péči a další potřebné služby. Každému, kdo se na nás obrátí, poskytneme informace potřebné k péči o nevyléčitelně nemocného. Na území hl. m. Prahy provozujeme už 20 let domácí hospic. Našim pacientům poskytujeme zdravotní služby 24 hodin denně 7 dní v týdnu a jejich blízkým podporu v každodenní péči.

Umožňujeme, aby člověk v posledních dnech a týdnech života mohl dožít důstojně, mít čas na své nejbližší, na rozloučení a mohl být doma, v prostředí, které má rád.

Můžete nám v tom pomoci. Bez individuálních i firemních dárců bychom se neobešli. Děkujeme!

Díky za vaši péči

Andrea Dohnálková
20 €
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Cesta domů, z.ú., projekt: Život se má žít až do konce