Veronika Vítová: Dárcovská výzva pro projekt Unie porodních asistentek

Podpoř porodní asistentky

vybíráme od 25.11.2020
1 600 Kč
vybráno 32 % z 5 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Každý jsme si tím prošli. Podpoř Unii porodních asistentek i ty , aby ti, co se chystJip narodit, měli svůj příchod na náš svět zase o něco lepší. 
Narodila jsem se 30.11. I vy jste se narodili. Místo narozeninového přání a dárku věnujte něco málo Unii porodních asistentek v ČR. Porody jsou u nás na mnoha místech celkem “zážitek” a tak je fajn, že se někdo věnuje osvětě a snaží se příchod na svět vrátit do normálích kolejí. Podpořte je i vy. Děkuji! ❤️
Unie porodních asistentek
Podílejte se s námi na tom, aby byla kontinuální péče porodní asistentky v průběhu těhotenství, porodu a šestinedělí normální. Podpořte ODBORNOST a RESPEKT pro těhotné a jejich rodiny. Aby se každé dítě mohlo narodit do láskyplné náruče. Bez vás nemůžeme dál dělat svoji práci, děkujeme vám za podporu.


UNIPA je profesní nezisková organizace porodních asistentek a studenstva porodní asistence. Podílíme se na rozvoji oboru porodní asistence v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky a přispíváme ke zkvalitnění péče o ženu a dítě. 

S porodními asistentkami se můžete potkat v gynekologické ambulanci, v porodnici, nebo v rámci komunitní péče. Vzděláváme, propojujeme, poskytujeme jim informační i psychickou podporu, aby mohly bezpečně a s respektem pečovat o ženy, děti i celé rodiny.

Spolupracujeme s dalšími organizacemi na legislativních a systémových změnách tak, aby péče porodních asistentek byla státem uznávaná, podporovaná a všem dostupná.
 
Hledáte-li porodní asistentku, zkuste naši mapu.
Pokud potřebujete její odbornou a laskavou radu, obraťte se na naši poradnu v rámci projektu Rodím v klidu.

Chceme, aby každá žena mohla mít svoji porodní asistentku. Pojďte do toho s námi!
tým UNIPA

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Unie porodních asistentek, projekt: Unie porodních asistentek