Tereza Chlebusová Kandráčová: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

On-line maraton v plavání na suchu

vybíráme od 18.11.2020
1 030 Kč
vybráno 3 % z 30 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Schválně, jak daleko uplaveme na suchu? 
Pojďte si se mnou hrát na plavání. Podpoříme tak sebe i všechny instruktory sportovních a volnočasových aktivit v aktuální situaci spojené s opatřeními proti onemocnění Covid - 19. Celá tato akce podpoří Klub svobodných matek .n.z., které to mají v těchto dnech, ještě o trochu složitější. 

Jak?
Vyberte si aktivitu, která odpovídá energetickému výdeji 1 km uplavaného netrénovaným jedincem (cca 290 kcal). 
Zvolenou aktivitu zaškrtněte v anketě. Děti mají samostatnou anketu, kterou za ně můžete vyplnit.
V neděli 6. 12. 2020 mezi 6 a 18 hodinou uskutečněte vybranou aktivitu, pořiďte během ní fotografii nebo video a sdílejte je s ostatními v události s hashtagem #plavusterezou.
Vybrat si můžete z lekcí jógy, pillates, cvičení pro zdravá záda, cvičení rodičů s dětmi, tréninkem běhu, orientální tancem, latinskoamerický tancem, fitness trénink, procházkou, venkovním plaváním, jízdou na kole a mnoha dalších. 
Cvičit pro vás budou tito on-line tréněři: Martina Fallerová, Lucie Pawlicová, Naďa Tumpachová, Tereza Freya Šikolová, Danča Hájková, Pálos Šikola, Jana Ohanková, Káťa Vorlová. 
Celou akci organizuje instruktorka a majitelka plavecké školy Hastrmánek: Tereza Chlebusová Kandráčová www.plavusterezou.cz
Kromě svého fyzického i duševního zdraví můžete zároveň podpořit matky samoživitelky ve Vánočním programu symbolickou platbou startovného od 30 Kč výš přes Darujme.cz . Sledujte, kolik kilometrů takto společně uplaveme. Co myslíte, překonáme říjnový výsledek?
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek