Tereza Chlebusová Kandráčová: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

Hrajeme si na plavání On-li maraton proti koronaviru a blbé náladě

vybíráme od 21.10.2020
11 950 Kč
vybráno 40 % z 30 000 Kč

přispělo

48 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Schválně, jak daleko uplaveme na suchu? 
Pojďte si se mnou hrát na plavání. Podpoříme tak sebe i všechny instruktory sportovních a volnočasových aktivit v aktuální situaci spojené s opatřeními proti onemocnění Covid - 19. Celá tato akce podpoří Klub svobodných matek .n.z., které to mají v těchto dnech, ještě o trochu složitější. 


Jak?
Vyberte si aktivitu, která odpovídá energetickému výdeji 1 km uplavaného netrénovaným jedincem (cca 290 kcal). Možnosti vám postupně představím. 
Zvolenou aktivitu zaškrtněte v anketě. Děti mají samostatnou anketu, kterou za ně můžete vyplnit.
V neděli 1.11.2020 mezi 6 a 18 hodinou uskutečněte vybranou aktivitu, pořiďte během ní fotografii nebo video a sdílejte je s ostatními v události s hashtagem #plavusterezou.
Kromě svého fyzického i duševního zdraví můžete zároveň podpořit matky samoživitelky v programu Back to School symbolickou platbou startovného od 30 Kč výš přes Darujme.cz . Za každý “uplavaný “kilometr přidám já za sebe 1 Kč. Sledujte, kolik kilometrů takto společně uplaveme. Co myslíte, dáme rekord?
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!

Každá korunka pomůže, budu ráda, že i ta má.

Martina
514 Kč

Posílám za naší rodinu alespoň nějakou korunku. Děkujeme za pěkný nápad. Vyrazili jsme na kolo a bylo to super!!! Tak zase příště (třeba i v bazénu!) Anička, Kuba, Standa a Jana ;-)

Jana Havlíková
500 Kč

Drzime palce.

Petr Vala
45 Kč

Snad to malinko pomůže.

Tomas Fussek

Doufame,ze to pomuze nekomu,kdo nema takove stesti jako my.

Hana Nováčková
500 Kč

Buďte silné ❤️ L.T.

Lucie Tomešková
100 Kč

Hlavně, že nemusím do vody!

Bára Skálová
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek