Veronika Suchá: Dárcovská výzva pro projekt Finanční podpora Nadačního fondu Daruj vlasy

Podpořme silné krásné ženy a děti v boji proti onkologickému onemocnění

vybíráme od 27.6.2020
5 950 Kč
vybráno 2 % z 380 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďte se přidat k naším dárcům a z jejich darovaných vlasů finančně podpořit výrobu vlasových paruk pro onkologicky a jinak nemocné bojovníky se svou nemocí.
Vlasy nejsou všechno, ale hrají důležitou roli v psychice lidí, kteří svádějí nerovný souboj se svou nemocí. Zejména pak pro děti, které jsou díky své ztrátě vlasů vystaveny posměchu, a něžné pohlaví, pro které jsou nenahraditelným symbolem ženskosti. Posláním nadačního fondu je podat těmto dětem a ženám pomocnou ruku v jejich těžké životní situaci.

Doposud daroval Nadační font daruj vlasy onkologicky a jinak nemocným pacientům 108 paruk, z vlasů našich dárců, v tržní hodnotě přes 3 240 000,- Kč

Jsou to velice silné příběhy lidí, které nás vždy velmi zasáhnou, požádali nás o pomoc a my jsme tady pro ně. Pojďte do toho s námi a podejme společně pomocnou ruku všem, kteří ji od nás potřebují.

V současné době máme 56 žadatelek o paruku a s vámi dokážeme všem těmto ženám a dětem, alespoň díky vlasům vykouzlit úsměv na tváři. 
                                                                                                           A TO JE PRO NÁS NEJVÍC!

Veškeré potřebné informace o našem NF daruj vlasy naleznete na stránkách www.darujvlasy.cz
Nadační fond daruj vlasy
Nadační fond Daruj vlasy věnuje paruky na míru z pravých vlasů pacientům, kteří trpí částečnou či úplnou ztrátou vlasů v důsledku závažných onemocnění, a pomáhá jim tak k psychické pohodě, jež je klíčovým faktorem pro úspěšnou léčbu.
Nadační fond Daruj vlasy byl založen za účelem poskytnutí podpory onkologických pacientů, pacientů s alopecií nebo pacientů po traumatických událostech, kteří trpí částečnou či úplnou ztrátou vlasů. Vzhledem k finanční nákladnosti léčby není pro mnohé pacienty myslitelné vkládat další finance do svého vzhledu, tedy do nákupu paruky, a tak musí přetrpět toto období bez paruky nebo v šátku a sledovat soucitné pohledy lidí na ulici. Ovšem psychická pohoda u těžce nemocných pacientů je nesmírně důležitým faktorem vedoucí k pozitivní změně zdravotního stavu. Cílem Nadačního fondu Daruj Vlasy je tak zajistit jim paruku na míru z pravých vlasů.

Více informací o činnosti Nadačního fondu na stránkách http://darujvlasy.cz/

Ať vás síla provází!

Branislav Ďurajka
1 000 Kč

Zeny, budte silne, lepsi zitrky prijdou!

Iveta Kovarikova
150 Kč

Všem přeji hodně sil a děkuji za tyto projekty!

Petra Hájková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond daruj vlasy, projekt: Finanční podpora Nadačního fondu Daruj vlasy