Monika Coufalová: Dárcovská výzva pro projekt Zachraňujte zvířecí životy

narozeninová sbírka pro Život bez krutosti na statku

vybíráme od 24.5.2020
600 Kč
vybráno 12 % z 5 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj, jmenuji se Monika a za měsíc budu mít narozeniny. Ráda bych toho využila a s vaší pomocí podpořila dobrou věc a vybrala pro zvířata ze života bez krutosti nějakou tu korunku.
O spolku Život bez krutosti, z.s.

Spolek oficiálně funguje od léta 2016, kdy jsme, po dvouletém spravování facebookové stránky "Život bez krutosti", konečně objevili vhodný objekt na vytvoření azylu pro tzv. hospodářská zvířata. A tak se zrodil Život bez krutosti na statku.

V tuhle chvilku žijeme jedním velkým projektem. Tím je "Život bez krutosti na statku"- Azyl (nejen) pro hospodářská zvířata.
Azyl se nachází v malebné vesničce Třebihošť, která leží v příjemném Podkrkonoší nedaleko města Dvůr Králové nad Labem.

Statek je naším domovem, stejně, jako je domovem pro zvířata, která u nás nalézají útočiště. Jedná se o zvířata, ke kterým nebyl osud přívětivý. Jsou týraná, hrozí jim smrt, nebo nemají odpovídající domov. Krom azylu plánujeme osvětovou činnost a zprostředkování kontaktu se zvířaty pro širokou veřejnost. Nezajímají nás jen práva zvířat, vystupujeme proti veškerým formám útlaku.

Už v dnešních dnech se u nás můžete potkat s několika zvířaty. Jaká to jsou se dozvíte, pokud pořádně prozkoumáte naše stránky.

Budujte útočiště pro zvířata, ke kterým nebyl osud přívětivý. Budujte oázu míru pro sebe, své děti a své přátele.


 



Kdo za tím stojí? 

Jsme nadšenci a milovníci zvířat. Občas snílci, občas realisti. Naplno ale jdeme za svými cíli a hodláme z kousku světa udělat ráj.

Azyl provozujeme ve svém "volném" čase, je součástí našeho domova. Pokud nás budete chtít navštívit, není to vůbec žádny problém, jen si, prosím, domluvte návštěvu předem.
 

V říjnu 2019 jsme se rozrostli o lidské mládě, malou Tarzanku Elišku. Děkujeme vám všem proto za trpělivost a ohleduplnost, které je třeba při plánování návštěv azylu. 



Život bez krutosti, z.s.
Vzpomínáte, kolik lásky ve Vás v dětství vzbuzovala zvířata? Jak Vás představa, že by se Vašim mazlíčkům něco stalo úplně děsila? A určitě jste snili o tom, jak pohlédnete do tváří spokojených zvířat, protože tak Vám to přišlo v pořádku. Pak jste dospěli a možná si nechali namluvit, že to nejde? Vraťte se do svého dětství a nemusíte o tom jen tiše snít, můžete si ten sen splnit. Podílejte se na budování takového malého ráje, kde se budou všichni cítit šťastní a v bezpečí – lidé i zvířata. Vytvořte místo, kde se už zvířata nemusí bát, a kde se lidé učí vidět vztah ke zvířatům dětskýma očima.

Na statku momentálně žije více než 120  zvířat.

Kocourek Fredy, který se bál i vlastního stínu. Měl vřed v oku, prokoplé bříško, chybí mu pacinka. Je již právoplatným členem smečky ze statku a kámoš úplně všech  zvířat z okolí.

Kačky zachráněné v roce 2019.

Kvído zachráněný z velkochovu na jaře 2018.


Slepičky zachráněné z velkochovu.


A další přibývají... sledujte nás a zachraňujte s námi zvířecí životy.
Děkujeme, že vám na zvířatech záleží.

www.zivotbezkrutosti.cz
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Život bez krutosti, z.s., projekt: Zachraňujte zvířecí životy