Klára Vacková: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte spolek DownSyndrom CZ

Pro rodiče a jejich děti

vybíráme od 11.5.2020
10 850 Kč
vybráno 30 % z 36 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Zatímco já jsem v únoru porodila zdravého Emila, kamarádka porodila holčičku s Downovým syndromem. Vím, že to spolu holky zvládnou, ale přesto si přeji, aby se ony i další v případě potřeby mohli obrátit na odborníky. 
Mám úžasného manžela, dva báječné syny Denise (3 roky) a Emila (3 měsíce) a našeho starého dobrého kocoura Marvina. Navrch mám v květnu narozeniny. Cítím obrovský vděk za to, co a koho mám a víc nepotřebuji. Přesto mám letos opravdu veliké přání. Zkusit pomocí skvělých lidí vybrat 36 000 Kč (je mi 36 let) pro organizaci, která dělá smysluplnou práci. Sama daruji první tisícovku. O další dobrovolné příspěvky si troufám, obrátit se na Vás. 

Proč organizace pro lidi s Downovým syndromem? Zatímco já jsem v únoru porodila zdravého Emila, kamarádka porodila holčičku s Downovým syndromem. Vím, že to spolu holky zvládnou, ale přesto si přeji, aby se ony i další v případě potřeby mohli obrátit na odborníky.

Pokud přispějete a známe se (nebo se neznáme a prozradíte mi na sebe kontakt), ráda Vás v průběhu příštího roku potěším náhodnou maličkostí.

Za jakékoli zapojení (třeba jen sdílením na sociálních sítích) převeliké DĚKUJI.

P.S. Ta fotka je třešeň mé babičky z 2.5.2020, kdy jsem měla narozky. Babička už nežije, ale na narozeniny na ni vždy vzpomínám snad ještě více než jindy. Měla mnohem méně než já a přesto uměla rozdávat více a radovat se ze života.
DownSyndrom CZ, z.s.
Spolek DownSyndrom CZ již od roku 1996 podporuje osoby narozené s Downovým syndromem (DS). Do vínku dostali řadu nejen zdravotních specifik, se kterými se musí prát celý život. Podporou naší organizace přispějete k zajištění pomoci rodinám, které pečují o tyto děti (osoby), a to zejména formou poradenství, rehabilitace, edukačních programů, rekondičních pobytů, přednáškovou a ediční činností. Downův syndrom je vrozenou chromozomální vadou, která způsobuje disharmonii organismu a odlišný i pomalejší vývoj. Lidé s DS mají typické rysy a zdravotní komplikace (srdeční vady, poruchy zraku a sluchu, apod.), ale i mentální opoždění různého stupně.

Všechno nejlepší, tobě k narozkám i Emilovi k svátku! :)

Marketa Abrath

Tahle výzva se mi moc líbí. Má smysl a navíc jsem jí odevzdal včas. Díky Kláro.

Ondra UnŽ
500 Kč

:-*

Lucie Sobkova

Kláry, máváme z Tábora a těsíme se na vaši návštěvu :)

Veronika Dvořáčková

Všecičko nejlepčejší! :)

Tomas Princ

Vše dobré!

Vojta Hodboď

Segra, kdy te uvidim zfouknout svicku na dortu? Krasne narozeniny

Ivka
300 Kč

🌈

Míša Švaříčková
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
DownSyndrom CZ, z.s., projekt: Podpořte spolek DownSyndrom CZ