Eliška Bečkovská: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

Podpora svobodným matkam

vybíráme od 16.4.2020
6 100 Kč
vybráno 31 % z 20 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vzhledem k tomu, že dnešní doba není lehká pro spoustu lidí a i já sama bych chtěla někomu trochu pomoci, rozhodla jsem se pro tuto podporu inspirovanou výzvou mojí známé :)
Pokud máte stejný pocit nebo touhu někomu pomoci, tak osobně pro mě je podpora svobodných matek určitě dobrá volba  :)
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!

Hodně sil! ❤️

Tereza Minářová

❤️

Vendula Kolečková
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek