Denisa Drnzíková: Dárcovská výzva pro projekt Podpoř Loono & #prsakoule

Oslavujem ďalšie narodeniny - aj vďaka Loono! Spravme preto dobrý skutok, aby mohli v tejto úžasnej práci pokračovať.

vybíráme od 4.4.2020
13 018 Kč
vybráno 130 % z 10 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Loono odvádza skvelú prácu v oblasti prevencie závažných chôrob a rada by som im touto zbierkou pomohla. Vďaka ich školeniu #prsakoule som si včas namhatala hrčku v prsníku a vďaka tomu sa moja onkologická liečba skončila šťastne. A aj preto je prevencia najlepši liek ;) 

Podporme ich výnimočnú prácu, a preto tento rok namiesto prípitku na moje zdravie, spravme dobrý skutok, pretože každá pomoc sa počíta :)

Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne <3
Denisa
Loono je skvelý tím mladých lekárov, medikov a ďalších profesionálov, ktorí stihli vyškoliť už 80 000 ľudí a zachrániť takmer 50 životov, vrátane toho môjho. 
Loono, z.s.
Jsme Loono, tým mladých lékařů, mediků a dalších profesionálů a příznivců. Společně učíme veřejnost o prevenci vážných nemocí. Začali jsme s kampaní #prsakoule, která obletěla Česko. Od té doby se ale věnujeme také zdravému srdci, duševnímu a reprodukčnímu zdraví. Vše, co předáváme, je vědecky ověřeno a přeloženo do srozumitelného, pozitivního jazyka. Chceme totiž, aby tě prevence a péče o zdraví bavila.

Podpoř Loono & #prsakoule 

Už devátým rokem učíme veřejnost o prevenci vážných nemocí.  Začali jsme s kampaní #prsakoule, která obletěla Česko. Tím ale zdaleka nekončíme. Podpoř nás i ty!

Prevence zachraňuje životy
Jsme pyšní na to, že si díky nám už více než 90 lidí odhalilo rakovinu v časném stádiu. To nás žene kupředu.

Co se stane, když se staneš dárcem? 

S tvojí podporou bude ještě více lidí vědět, jak se o svoje tělo správně starat a předcházet tak vážným nemocem. Budou tak moci strávit víc času se svými blízkými, a na tom záleží.

Konkrétně pak budeme:
  • tvořit další preventivní kampaně
  • pořádat workshopy ve školách, firmách a komunitních centrech
  • rozvíjet mobilní aplikaci Preventivka
  • podílet se na veřejné diskuzi a podobě preventivní péče v Česku
  • odpovídat na tvoje otázky v preventivní poradně na webu a v aplikaci
Sleduj nás proto i ty, na sociálních sítích (Instagram, Facebook, TikTok), webu či v médiích nebo si stáhni naši mobilní aplikaci Preventivka.

Co už jsme v prevenci dokázali

Za devět let jsme na workshopech vyškolili více než 150 000 lidí a každý rok zasáhneme více jak 5 000 000 lidí online. Díky aplikaci Preventivka se na 8 000 lidí objednalo na dříve zanedbávanou preventivní prohlídku a více než 1 000 nálezů bylo včas odhaleno.


Dlouhodobě spolupracujeme s předními českými lékaři, vědci a známými osobnostmi. Mezi naše podporovatele patří mimojiné i Ministerstvo zdravotnictví. V roce 2021 jsme za kampaň #prsakoule získali ocenění Evropské komise

Thank you

Renee Pszczola
2 000 Kč

J'embrasse très fort Denisa pour son courage.

DENISE TUFFERY
500 Kč

Keep providing this amazing support to people in needs

Pascal TUFFERY
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Loono, z.s., projekt: Podpoř Loono & #prsakoule