Tomáš Nábělek: Dárcovská výzva pro projekt Roušky od Tobíka pro Litovelsko

Podpořte projekt Roušky od Tobíka pro Litovelsko

vybíráme od 22.3.2020
0 Kč
vybráno 0 % z 50 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Našim cílem je získat během 5 dnů 50 000 Kč na ušití látkových roušek, které následně věnujeme Charitě Litovel. Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.

Tomáš Nábělek, táta Tobiáška a zakladatel spolku MODRÝ KRUH
Přes tuto zimu se nám podařilo získat bezmála 300 000 Kč na vzdělávání dvou děti s autismem. Díky tomu se náš Tobík nyní vzdělává podle aplikované behaviorální analýzy, kde vidíme pokroky každý den. Jsem za tuto možnost moc vděčný. Zkušenosti, které jsme získali s realizací našeho dobročinné projektu, chceme nyní uplatnit na pomoc lidem z uzavřeného Litovelska.

Tomáš Nábělek, táta Tobiáška a zakladatel spolku MODRÝ KRUH
MODRÝ KRUH z. s.
Ahoj, jmenuji se Tobi a mám autismus. Hodně lidí mi pomohlo. Můžu se teď učit mluvit a rozumět. Teď chci pomoci já. Budeme šít roušky. Prosím, pomozte lidem z uzavřeného Litovelska.
Přes tuto zimu se nám podařilo získat bezmála 300 000 Kč na vzdělávání dvou děti s autismem. Můj syn se nyní vzdělává podle aplikované behaviorální analýzy, kde vidíme pokroky každý den. Jsem za tuto možnost moc vděčný. Zkušenosti, které jsme získali s realizací našeho dobročinné projektu, chceme nyní uplatnit na pomoc lidem z uzavřeného Litovelska. Našim cílem je získat během 5 dnů 50 000 Kč na ušití látkových roušek, které následně věnujeme Charitě Litovel.

Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
MODRÝ KRUH z. s., projekt: Roušky od Tobíka pro Litovelsko