Studentky Zdravotně-sociální pracovník: Dárcovská výzva pro projekt Salinger, z.s.

„A co DĚTI? Mají si kde HRÁT?"

vybíráme od 11.3.2020
2 760 Kč
vybráno 37 % z 7 500 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďme podpořit Nízkoprahové zařízení Modrý pomeranč, které pomáhá dětem k získání nových znalostí, dovedností a zážitků. Úspěchem pro nás všechny by měly být šťastné děti s úsměvem na tváři a spokojené rodiny. 

Ahoj, jsme studentky Univerzity Pardubice a rozhodly jsme se podpořit organizaci Salinger z. s., Hradec Králové, která prostřednictvím aktivit jednotlivých středisek poskytuje pomoc a podporu dětem, mládeži, biologickým a náhradním rodinám. My jsme si vybraly Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Modrý pomeranč, jehož služby za loňský rok využilo 593 dětí a mládeže. Nabízí podporu dětem a mladým lidem ve věku 7–21 let, které nemají kde a jak bezpečně trávit volný čas nebo se nacházejí v situaci, se kterou si nevědí rady a nemají nikoho, kdo by jim s tím pomohl.  

Chceme pomoci zajistit dětem kvalitní volnočasové vybavení (fotbalové, hokejbalové, tenisové a další), které jim pomůže v plnohodnotném využití jejich volného času. My jsme se rozhodly, že tuto organizaci podpoříme, a to nejen formou materiální, ale i zajištěním zážitkových a vzdělávacích programů. Tímto bychom chtěly poděkovat Archeoparku pravěku Všestary, ZOO Dvůr Králové a Multikinu CineStar Hradec Králové, že nás neodmítli a naši výzvu podpořili. 

Chceme dát dětem šanci na plnohodnotný rozvoj samostatnosti a nadále jim pomáhat v rozkvětu jejich dovedností.  

Nebuďme lhostejní, když můžeme pozitivně ovlivnit trávení volného času našich dětí a tím i jejich budoucnost.

ZA JEJICH ÚSMĚV A RADOST V OČÍCH TO PŘECI STOJÍ.

Děkujeme, že pomáháte s námi.

Justýna, Denča, Lucka a Michaela 

Salinger, z.s.
Provázíme děti, dospívající, vlastní i náhradní rodiny ve složitých životních situacích. Společnými silami hledáme cesty k jejich řešení, usilujeme o jejich stabilitu a hájíme jejich práva a zájmy. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Salinger, z.s., projekt: Salinger, z.s.