Františka Zverková: Dárcovská výzva pro projekt Podpora spolku Šance zvířatům

Podpora spolku Šance zvířatům

vybíráme od 27.1.2020
800 Kč
vybráno 1 % z 55 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Spolek Šance zvířatům z Liberce, pomáhá zvířatům, hlavně pejskům a kočičkám v nouzi. Fungujeme na bázi domácích depozit, kde se snažíme zvířatům poskytovat individuální péči. Naši svěřenci k nám přicházejí z ulice, z množíren, zanedbaní, ale také nalezenci nebo z rodiny, která se o ně již nemůže postarat. Následně zvířatům hledáme nové domovy. Pomozte nám pomáhat. Hrdinou pro zvířata se může stát každý!
Šance zvířatům, z.s. bylabyla v Liberci založena lidmi, kterým není lhostejný osud týraných nebo odložených a nechtěných zvířat. Sdružení funguje na bázi domácích depozit. Naší hlavní aktivitou je však poskytování dočasných domácích depozit. Zde je psům, kočkám, i jiným společenským zvířatům poskytována individuální péče.Další činností je široká propagace adopcí, regulace populace společenských zvířat (kastrační program), osvěta veřejnosti a to hlavně v problematice množíren, dále řešení případů týrání zvířat. Snažíme se o také neustálé zlepšování podmínek zvířat ve větších a problematických útulcích.Zvířata z našich depozit odcházejí socializovaná, očkovaná, čipovaná, kastrovaná a na adopční smlouvu. Zvířata, o něž pečujeme, žijí v domovech našich členů a dobrovolníků, kde jim je poskytována maximální péče. 

Dobrý den, 
dne 29.2. 2020 pořádáme v kulturním centru Vratislavice 101010 charitativní ples,  na který jste srdečně zváni. 

Odkaz na akci: https://facebook.com/events/s/2-charitativni-ples-sance-zvir/2312545102135307/?ti=cl

Založení výzvy

Šance zvířatům, z.s.
Pomozte nám pokračovat v pomáhání zvířatům v nouzi! Naše činnost je spjata s provozními náklady, bez kterých se neobejdeme.
Náš spolek funguje na bázi domácích depozit, kde je zvířatům poskytována individuální péče. Provoz spolku je však nejen veterina. Okolo 20 tisíc měsíčně nás stojí např. kočičí písek, krmivo, pohonné hmoty, nájem v karanténě nebo nákup dezinfekčních prostředků. Bez těchto položek se neobejdeme. Oceníme tedy jakýkoliv dar na provozní náklady. Díky nim nám umožňujete dál pomáhat! 

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Šance zvířatům, z.s., projekt: Podpora spolku Šance zvířatům