Veronika Poláčková: Dárcovská výzva pro projekt Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s.

Začněte rok 2020 dobrým skutkem - přispějte kočičkám v útulku

vybíráme od 9.1.2020
2 590 Kč
vybráno 1295 % z 200 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pomozte kočičkám v útulku ve Vrbičanech. Žije zde 90 koček. Než kočičky najdou nového majitele, potřebuje útulek pomoci s náklady na léčbu a stravu. Některé kočičky jsou následkem týrání či nehody dlouhodobě handicapované. Jejich léčba je o to finančně náročnější. 
Útulek Srdcem pro kočky ve Vrbičanech se momentálně stará o 90 kočiček. 
Kočky zde nežijí v klecích (pokud nejsou v karanténě) a tím se od jiných útulků dost liší. Aktivně jim hledají nový domov, rodinu, které jim dá lásku, kterou si zaslouží. Handicapovaným kočičkám, které není možné umístit ze zdravotních důvodů nebo následků předchozího týrání, zajišťují doživotní péči. Podpořte je a přispějte na léky, stravu, očkování a léčbu. Na stránkách se můžete na www.srdcemprokocky.cz se můžete na všechny kočičky podívat. Za každý příspěvek vám budou moc vděční a kočičky také. Kočky mají srdíčko na správném místě a zaslouží si tu nejlepší péči. Tento útulek jsem si vybrala proto, že ho provozují lidé se srdcem na správném místě. 
Snaží se také pomoci vyřešit nadměrné množení toulavých venkovních koček. Přemnožení toulavých koček má pak za následek plné útulky a proto je nutné ho řešit. V útulku najdete kočičky týrané, opuštěné i toulavé. Poskytují jim veterinární péči včetně velice náročných úkonů a poté se jim snaží najít nový domov. Léčba handicapovaných koček je finančně náročná, proto jim každý příspěvek pomůže. 
Pojďme se spojit a pomoci jim. Váš dobrý skutek bude odměněn. Jako odměnu dostanete hřejivý pocit, že jste pomohli jedné či více kočičkám, která si to zaslouží. Tyto němé tváře si o pomoc sami neřeknou. To ale neznamená, že ji ji nepotřebují. 
Srdcem pro kočky, z.s.
Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s., který má v péči cca 80 kočiček a 4 psy. Finanční příspěvek bude použit na léčbu, léky, očkování a stravu.
Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s., který má v péči cca 80 kočiček a 4 psy.

Finanční příspěvek bude použit na léčbu, léky, očkování a stravu.

Více informací o útulku najdete na webu http://www.srdcemprokocky.cz

❤️😼♥️😺

Martina Jiraskova
300 Kč

Chtěla bych vám mockrát poděkovat za váš příspěvek. Moc to pro mě znamená a vážím si toho.

Přeji vám krásný den

Veronika Poláčková

Veronika Poláčková

Vím, že je to málo, ale aspoň něco, nemám zrovna moc peněz, ale je mi líto těch kočiček. Někteří lidi jsou opravdu zrůdy.

Martina Wimmerová
300 Kč

Mockrát vám děkuji za podporu. Moc si toho vážím. Jsem moc ráda, že se najdou lidé, kteří chtějí kočičkám pomoci.

Přeji vám krásný den

Veronika

Veronika Poláčková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Srdcem pro kočky, z.s., projekt: Příspěvek na provoz útulku Srdcem pro kočky, z.s.