Martin Vrbovský: Dárcovská výzva pro projekt Na chvíli jen rodičem

Každý kilometr se počítá!

vybíráme od 10.9.2019
9 880 Kč
vybráno 33 % z 30 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Letos sice Kometa Brno titul nevyhrála, ale byla by určitě škoda, vynechat z kalendáře podporu Domu pro Julii :)

Nepoučil jsem se z loňska ani z předloňska, a už potřetí mě napadl ten samý nesmysl... 

V sobotu 21.9.2019 Vyrazit s východem slunce z Prahy, a se západem dorazit do Brna. Pro mě je výzva ujet na kole 230km z Prahy do Brna, pro Dům pro Julii vysbírat částku na svůj projekt.
Můj parťák Dan Marek z loňska mě tentokrát (snad) podpoří sladkou (hořkou) odměnou v cíli :) Podrobnosti o průběhu cesty budu publikovat na facebooku:
https://www.facebook.com/events/1734836806646656/

Doufám, že podobně jako vloni nezůstanu sám - držte nám palce, s vaší podporou se nám bude určitě šlapat mnohem jednodušeji. A pokud se připojíte i finančně, narostou křídla nejen nám, ale hlavně těm, kteří je potřebují mnohem víc. Díky :-).

Pomozte podpořit Dum pro Julii - ať už finančně, nebo připojením se k mé vyjížďce, a přispějme za každý ujetý km symbolickou částkou 5Kč :) 
Dům pro Julii, z. ú.
Dlouhodobá péče o nevyléčitelně nemocné dítě je velmi náročná psychicky i fyzicky. Naše pečovatelka a zdravotní sestra dochází do rodin pomáhat s péčí. Dopřejme společně pečujícím chvíli odpočinku.
Kanyla, PEG, tracheostomie, DUPV, odsávačka, polohování, ... Výrazy lékařů a zdravotních sester? Omyl. Rodiče pečující o nevyléčitelně nemocné dítě v domácím prostředí jsou nuceni osvojit si mnoho zdravotnických výrazů a úkonů. Péče je vyčerpávající, rodiče se ocitají v sociální izolaci, často na pokraji finanční nouze. Jediná šance na odpočinek a nabrání sil do další péče je přenechat na chvíli péči někomu jinému. Ale komu?

Dům pro Julii nabízí podporu a pomoc rodinám s nevyléčitelně nemocnými dětmi a mladistvými. Vybrané finanční prostředky putují na úhradu odměn pro pečovatelku a zdravotní sestru tak, aby mohla být tato služba poskytována rodinám bezplatně či s minimální finanční účastí. Každých 500 Kč znamená darování až pěti hodin pro odpočinek, zařízení nezbytných záležitostí, dvou hodin jen pro sebe sama, pro rozvíjení partnerského života, dvě hodiny strávené s dalším dítkem. Pro mnohé samozřejmost, pro některé nedosažitelný "luxus".

Děkujeme za podporu a umožnění pečujícím být "Na chvíli jen rodičem". 

Přispěno za všechny kilometry
Martin Vrbovský: 235.96 + 3.14 = 239.1
Petr Rezek: 246.89 + 2.18 + 1.90 + 0.87 = 246.89 + 4.95 = 250.89 + 0.95 = 251.84
Martin Kopečný: 42

Martin Vrbovský

Díky za fajn vyjížďku!

Martin Kopečný
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dům pro Julii, z. ú., projekt: Na chvíli jen rodičem