22HLAV s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt Ústecká komunitní nadace – změna pro region a život v něm!

HLAVY běží pro Ústí

vybíráme od 5.9.2019
24 612 Kč
vybráno 49 % z 50 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 My to za Vás uběhneme!!! Pojďme společně podpořit činnost Ústecké komunitní nadace.
Kdo jsme? Jsme 22HLAV a našim posláním je umožňovat lidem a organizacím rozhodovat se s klidnou myslí. Působíme v oboru ekonomiky, účetnictví, daní, auditu a v dalších návazných oborech. Provádíme audity požadované zákonem a poskytující potřebné informace pro řízení, přebíráme zodpovědnost za fungování ekonomických, účetních a daňových týmů ve firmách i neziskových organizacích, zjednodušujeme postupy a procesy, zavádíme automatizaci a jiné inovace a usilujeme dlouhodobě o rozvoj a vzdělávání všech lidí v oboru. Podívejte se na klíčové hodnoty, které vyznáváme, zde
 
Jsme tým tvořený lidmi nadšenými pro svou práci. I mezi námi se však najdou milovníci sportu. A protože naše cíle jsou vysoké, nejen v profesním životě, vyrážíme spolu na cestu dlouhou 21 km. 

Na tuto cestu se s námi můžete vydat i vy, a to prostřednictvím Vašeho finančního příspěvku. Půlmaraton se běží 21. září 2019 v Ústí nad Labem a příspěvky půjdou Ústecké komunitní nadaci, která usiluje o zlepšování podmínek života zejména v okresech Ústí nad Labem, Děčín, Litoměřice a Teplice.

Pokud vybraná částka dosáhne alespoň 2.222 Kč, firma 22HLAV přidá ke každé 1 Kč Vašeho příspěvku 0,22 Kč a navýší tak v závislosti na výši vybrané částky celkový příspěvek Ústecké komunitní nadaci až o 22.222 Kč. 

Za veškeré Vaše příspěvky předem děkujeme,
Tým 22HLAV

Fotoreportáž z běhu od Mirky a Milana :-)

Najít na startu mezi 3700 běžci naše kolegy se nám bohužel moc nedařilo.

První občerstvovací stanice a naše odhodlaná kolegyně Bětka.

5. kilometr a naprosto klidná a vysmátá kolegyně Týna, kterou čekalo v tu chvíli ještě dalších 16 km.

A ještě pozdrav pro kolegy :-)

Stále ještě 5. km a připravená kolegyně Markéta vyčkávající na předání štafety.

A jsme v druhé polovině trasy, kde ve skupince běžců udržuje lehký a svižný běh kolega Filip, který má již 12 km za sebou a dalších 9 ho čeká.

A stejně lehkým krokem běží i kolega Vítek, na němž první necelé 3 kilometry po vystřídání se s Bětkou nejsou vůbec znát.

Statečně a vytrvale běží i kolegyně Blanka, která převzala štafetu od Markéty.

Vítek ještě jednou s výhledem na střekovský most.

A už tu máme začátek cílové rovinky a první se nám v hledáčku objevil Filip, který má za sebou již přes 20 km a nezadržitelně se stále lehkým a rychlým během blíží k cíli.

A ještě zamávání kolegům!

Do cílové rovinky vbíhá i Vítek, který také udržuje rychlost a běží jako o závod :-)

A tady je naše kolegyně Dominka, na kterou ve štafetě po čtyřech zbyl nejdelší úsek 6ti kilometrů a kousek a blíží se vytrvale do cíle.

A ještě doběh do cíle.... zbývá pár metrů...... Filip....

..... a Dominika.....

A závěrečná fotka spokojených běžců oceněných medailí, ale hlavně skvělým pocitem!


Tak jsme to uběhli :-) Budeme mít radost pokud oceníte naše úsilí a podpoříte svým darem naši sbírku pro Ústeckou komunitní nadaci.

Založení výzvy

Ústecká komunitní nadace
Již 30 let přispívá ke kvalitnímu vzdělávání dětí i dospělých ohrožených zdravotním hendikepem nebo nepříznivou sociální situací. Inspiruje studenty k podnikavosti a rozvoji jejich talentu. Podporuje patriotismus, občanskou angažovanost a pomáhá uskutečňovat sousedské události posilující atraktivitu i vztah k místu. Pomocí dárců a místních hybatelů zkvalitňuje život na Ústecku a společnými silami mění jeho tvář. Tak buďte součástí změny našeho regionu i Vy!
Ústecká komunitní nadace nestojí s rukama za zády už od roku 1993. Je první českou nadací tohoto typu s dlouholetou historií a zkušenostmi ve střední a východní Evropě. Za uplynulé roky získala od desítek firem i jednotlivců téměř 60 milionů korun, díky kterým podpořila téměř 3000 projektů neziskových organizací a jednotlivců z okresu Děčín, Litoměřice, Louny, Teplice a Ústí nad Labem.

Ať už pro Vás ústecký region je domovem, místem studia, podnikání nebo turistickým cílem, podpořte ho prosím s nadací prostřednictvím jednorázového či pravidelného daru. Získané prostředky poslouží organizaci na cestě k jejímu růstu, pokračování dlouhodobých aktivit a k úhradě nezbytných provozních nákladů.

Děkujeme Vám za Vaši štědrost a těšíme se na sdílení úspěchů s Vámi prostřednictvím Facebooku, Instagramuwebu a emailu.






Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Ústecká komunitní nadace, projekt: Ústecká komunitní nadace – změna pro region a život v něm!